Registruj svou školu a přihraj si top zážitky! Přihlášky do Subterra Cupu jsou otevřené

Popis fotky

Ligový florbalový ročník je v plném záběru. Na svůj start se chystají také oblíbené školské poháry, které každoročně přináší účastníkům prvotřídní zážitky v podobě měření s ostatními školami nejen v regionu, ale napříč celou republikou! Subterra Cup znovu vyvrcholí v O2 areně během BigBoard Superfinále, nově má patronku i dívčí část.

Subterra Cup hrají studenti středních škol, pro které je vrcholem finále, které probíhá v rámci BigBoard Superfinále v O2 areně. Chlapeckou část znovu jako patron zaštítí reprezentant a dvojnásobný juniorský mistr světa Filip Forman, dívčí turnaj má novou patronku Marii Havlíčkovou, která je oporou pražského Chodova, patří do širšího kádru reprezentace a má na svém kontě bronz z juniorského šampionátu 2020 i účast na posledním ženském mistrovství světa.  


Stejně jako v minulé sezoně čeká na vítěze a vítězky speciální trénink pod vedením trenérů mužské a ženské reprezentace. Na speciální odměnu se znovu může těšit v rámci partnerské aktivace i nejlepší stavební škola. 


V minulém ročníku se účastnilo Subterra Cupu rekordních 751 družstev, v nichž mohli fanoušci poznat i několik juniorských reprezentantů a reprezentantek či dnešních superligových hráčů a extraligových florbalistek. O2 arenu si na jaře podmanili pražští florbalisté z OA Kubelíkova a hráčky Slovanského gymnázia v Olomouci. 

 

REGISTRUJ ŠKOLU DO SUBTERRA CUPU

Generální partneři

Hlavní partneři

Vyhledávání

Subterra Cup

E-mail

heslo

Zapomněl/a jsem heslo

Nebo

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se