Tatran nadělil Bohemce desítku a připisuje si desátou výhru v řadě

Hráči Tatranu Střešovice | foto: Tatran Střešovice

Pondělní večer patřil pražskému derby, v němž se spolu utkaly celky Tatranu a domácích Bohemians. Lídr tabulky ze Střešovic si poradil i se svým desátým soupeřem v řadě a dál tak superligou postupuje bez jediné porážky. Klokani i nadále zůstávají na čtvrté příčce.


FbŠ Bohemians - Tatran Střešovice 5:11 (2:3, 0:3, 3:5)

První perioda pražského derby byla velmi vyrovnaná, lépe do ní ale vstoupili florbalisté Tatranu. Ti se během úvodních tří a půl minut radovali hned dvakrát a vypadalo to, že svého soupeře zaskočili. Opak byl ale pravdou, neboť Bohemians na druhou inkasovanou branku odpověděli během pouhých čtyřiceti vteřin. Pak se hra trochu uklidnila a do šaten se šlo za stavu 3:2 pro hostující celek. Ve druhé třetině už to ale tak vyrovnaná hra nebyla, Střešovičtí se totiž prosadili hned třikrát a nad domácími tak před třetí částí vedli pohodlně 6:2. Ve 45. minutě zápasu ale bylo zaděláno na drama, neboť domácí snižovali z hole Jakuba Buršíka na 4:6 ze svého pohledu a sahali tak po kontaktní brance. Místo toho ale přišla blesková odpověď od střešovického Jonáše Kreysy a pravděpodobně tato branka zlomila veškerý odpor Bohemians. Tatran si tak po výhře 11:5 došel pro desátou výhru v řadě a dál vládne Livesport Superlize.

Branky: 5. Kawulok, 20. Malič, 43. Petrák, 45. Buršík, 56. Hronek - 3. Tlapák, 4. Němeček, 14. Šindelář, 25. Němeček, 30. Hanák, 38. Šimek, 46. Kreysa, 51. Němeček, 55. Hanák, 56. Hanák, 60. Šimek. Rozhodčí: Jiří Kropáček - Tomáš Novák. Vyloučení: 2:2. Využití: 0:0. Diváci: 1070. Zásahy brankářů: Jakub Zavřel -9 - Tomáš Jurco -5. | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se