Matriční úsek upozorňuje na termín pro změnu názvu oddílu!

Matrika, ilustrační fotografie | foto: Adobe Stock

Rádi bychom Vás upozornili, že v tomto období je možné žádat o změnu názvu oddílu. Žádost je možné podat až do 30. 8. 2023. Uvnitř článku najdete návod, jak při snaze změnit název oddílu správně postupovat.


Změna názvu oddílu je taková změna, při které se nový název jakkoli, byť i nepatrně, odlišuje od názvu dřívějšího (např. FK místo SK či FBK místo FbK). Dále bychom rádi upozornili, že název oddílu se musí shodovat s názvem spolku nebo korporace, popřípadě obsahovat jejich rozhodující znaky názvu. Názvy oddílů a družstev řeší Organizační směrnice

Zájemce musí podat formulář pro změnu názvu oddílu formou vyplněného formuláře Změna názvu oddílu, která musí být schválena Matričním úsekem. Celou záležitost proto určitě nejdříve konzultujte s Matričním úsekem (775 339 324, matrika@ceskyflorbal.cz) a pak teprve zašlete žádost na Matriku a to i z důvodu, že případná změna názvu musí být doložena i změnou schválených stanov u příslušného rejstříkového soudu, které se vkládají přes FIS. 

A v neposlední řadě je nutné vyplnit znovu evidenční kartu oddílu. Pro připomenutí celková délka názvu oddílu nesmí přesáhnout délku 32 znaků.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se