Novinky na webu Českého florbalu, dojde k vypnutí starého

Nový web | foto: Český florbal

Nový web Českého florbalu obdržel v uplynulém týdnu balík zásadních aktualizací směřujících především k řízení soutěží, tedy k sekretariátům oddílů a rozhodčím. Hlavní novinkou je především nové, tzv. profesionální zobrazení přehledu zápasů. V návaznosti na tuto aktualizaci je ukončena garance dostupnosti starého webu a v pondělí 13. února 2023 dojde po osmi letech a jednom dni k ukončení jeho ostrého provozu.


Profesionální zobrazení zápasů

Nově si na webu můžete přepínat způsob zobrazení zápasů. Je k tomu potřeba být registrovaným uživatelem a nastavení provedete v editaci profilu (pro zobrazení odkazu je nutné být přihlášen, použijte odkaz vpravo nahoře nad hlavním menu).

Přepínat se dá mezi mezi tzv. Standardním (stávající zobrazení s logy týmů) a Profesionálním. Toto nastavení se projeví napříč celým webem kromě některých speciálních modulů (např. na hlavní stránce, profilu reprezentace apod.).

Profesionální zobrazení vám oproti standardnímu nabízí trvale bez ohledu na stav utkání jeho kód, pořadatele, halu, rozhodčí, delegáta a odkaz na hlášenku.

Profesionální zobrazení stránky se zápasy | foto: Český florbal
Standardní zobrazení stránky se zápasy | foto: Český florbal

Úprava responzivity standardního zobrazení zápasů

Ve standardním zobrazení zápasů jsme sáhli k úpravě responzivity tak, abychom co nejdéle drželi na úzkých displejích alespoň zkrácený název týmu a většina uživatelů nebyla nucena se vyznat mezi tříznakovými zkratkami. Podobná úprava byla aplikována i do hlavičky profilu zápasu (match center).

Zároveň bylo do standardního přehledu zápasů implementováno zvýraznění TV utkání, dětské soutěže bez výsledků nově nabízí odkaz do profilu zápasu (tlačítko "ZÁPIS" na místě skore) kvůli přístupnosti sestav z důvodů možnosti veřejné kontroly nastupujících hráčů.

Nově také nabídneme odkazy na online přenosy třetích stran (což se týká například online přenosů IFF u reprezentačních zápasů), které poznáte díky ikonce externího odkazu u času začátku nebo výsledku zápasu.

Tabulky soutěží pohromadě v ligovém přehledu

Na web jsme uvedli i tzv. ligový přehled, což je přiléhavější název pro to, co uživatelé na starém webu znali jako sekci Výsledky. Najdete ho ZDE, případně se na něj můžete dostat přes hlavní menu Soutěže > Ligový přehled.

Jedná se o soubor tabulek všech soutěží a aktuálních utkání dle řídícího orgánu. Oproti starému webu jsme přidali i filtraci dle kategorie. V hlavičce každé tabulky vpravo najdete i menu, kterým se rychle dostanete na PDF předpisu soutěže a všechny záložky na profilu dané soutěže.

Najdete-li na webu chyby ve funkcionalitě, případně máte náměty na vylepšení, napište na skala@ceskyflorbal.cz.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se