School Match přestřelku ovládly Pardubice! Dorazilo 4175 diváků

Doprovodný program School Matche mezi vítěznými Pardubicemi a Lípou | foto: SOKOLI Pardubice

Livesport Superliga ve středu ráno odehrála School Match mezi Pardubicemi a Českou Lípou. Ten se zvrhl v naprostou gólovou přestřelku a diváci se tak jistě nenudili. Vítězství nakonec po výhře 7:6 braly Pardubice.


SOKOLI Pardubice - FBC 4CLEAN Česká Lípa 7:6 (1:1, 2:1, 4:4)

Do dopoledního zápasu lépe vstoupili florbalisté Pardubic, kteří se prosadili již po minutě a půl. Ještě před koncem první desetiminutovky však na 1:1 srovnával českolipský Ondřej Kopič a utkání tak bylo velice vyrovnané. Druhou periodu si ale podmanili domácí Sokoli a nastavili tak směr, kterým se tento dopolední duel ubíral až po zbytek hrací doby. Jakub Burian a Milan Bína svůj tým poslali do vedení 3:2, které těsně po začátku poslední dvacetiminutovky navýšil Lukáš Kučera. Česká Lípa ale dál houževnatě vzdorovala a hned třikrát se dostala až na kontaktní rozdíl. Na výhru před více než čtyřmi tisíci diváky to ale ani tak nestačilo a gólovou přestřelku tak vyhrávají Pardubice. Rozhodujícím článkem této výhry se stal autor hattricku Adam Šmíd.

Branky: 2. Žáček, 29. Burian, 33. Bína, 43. Kučera, 49. Šmíd, 54. Šmíd, 60. Šmíd - 10. Kopič, 31. Krajcigr, 46. Kopič, 55. Peška, 58. Krajcigr, 60. Slaný. Rozhodčí: Martin Both - Vladimír Černín. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:2. Diváci: 4175. Zásahy brankářů: Martin Haleš - Jan Dvořák -. | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se