Junioři rozdrtili i Slováky a jdou do finále Polish Cupu!

Další vysoké vítězství na Polish Cupu pro české juniory. V posledním duelu základní skupiny zničili Slovensko desetigólovým rozdílem a s přehledem postoupili do nedělního finále turnaje.


Slovensko – Česko 2:12 (1:4, 1:1, 0:7)

Federální souboj sice zahájili lépe Slováci, nicméně náskok ze třetí minuty jim nezůstal dlouho. Zhruba o dvě minuty později se čeští junioři dotáhli na remízu, kterou následně přeměnili na jasné vedení. I díky trefě v přesilovce a dalším dvěma slepeným gólům drželi naši reprezentanti skóre 4:1 a těšili se na druhé dějství.

V prostřední části hry zůstal mezi oběma týmy stejný rozdíl. Česko sice navýšilo zásluhou Palčinského hned pár sekund po úvodním hvizdu, jenže Slováci reagovali naopak v závěru brankou Gabriela Královiče. Nejen z průběžného stavu, ale i herního projevu bylo přesto znát, že junioři stále kontrolují situaci.

Třetí část ukázala českou dominanci, která přinesla hned sedm gólů do slovenské sítě. V zápasových statistikách se vyšplhal na čtyři trefy Antonín Votava, dařilo se také Adamu Palčinskému s bilancí 1+2.

Češi tak zvládli i poslední zápas skupiny na Polish Cupu a s přehledem postupují do finále turnaje, kde je čekají v neděli Švédové.

Branky: 3. Osuský, 39. Královič - 5. Wertheim, 10. Votava, 17. Zubek, 17. Fukala, 21. Palčinský, 44. Petrák, 50. Votava, 52. Votava, 53. Mühlfait, 56. Smutný, 56. Votava, 59. Kún. Vyloučení: 3:0. Využití: 0:3. Zásahy brankářů: Martanovič 20 - Draslar 20. MATCH CENTER | YouTube přenos

Sestava Česka: Draslar (Týc) – Petrák, Wertheim, Mühlfait, Jankovský, Fišera, Sedláček – Zubek, Palčinský, Gattnar – Smutný, Fukala, Kún – Votava, Macháček, Čelakovský – Eliáš, Vavroušek, Bohuslávek.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se