Famózní návrat Bleků! TV utkání rozhodl v prodloužení Bačinský

TV utkání Black Angels – SKV | foto: BLACK ANGELS

Program 13. kola Livesport Superligy uzavřel televizní duel mezi Black Angels a SKV. Vinohrady si po první třetině vybudovaly vysoký náskok 4:0. Bleci ale na katastrofickou periodu zapomněli, dokázali srovnat a dovést klání do prodloužení. Rozhodující trefu si připsal Vladimír Bačinský.


BLACK ANGELS – TJ Sokol Královské Vinohrady 8:7p (0:4, 4:2, 3:1 – 1:0)

Úvodní část vyšla Vinohradům na jedničku. Už ve druhé minutě se po šikovné rozehrávce prosadil Štěpán Švejda. Bleci pak potvrdili to, že se nim úvodní periody příliš nedaří. V první dvacetiminutovce totiž překonali Körbera ještě Ondřej Plíhal, Ondřej Stuchlík a Vojtěch Klápa.

Bleci krátce po vstupu do druhé části snížili, a to zásluhou Radka Hanáka a chytré standardky Jana Baumana. Pro Vinohrady pak bylo důležité, že nástup domácího celku dokázaly rychle eliminovat, když se už po dvaceti vteřinách podruhé trefil Plíhal. Necelých šest minut před koncem prostředního dějství skóroval po zisku Marek Fryš, avšak za SKV udeřil Radek Kužel. Poslední slovo si vzal nakonec Matouš Burian, který využil přesilovku.

Třetí perioda nabídla také velmi zajímavý průběh. Nejprve se povedlo dostat Jakubovi Bočkovi Bleky do kontaktu, vzápětí udeřil zblízka Burian a srovnal na 6:6. Ve 48. minutě přišel nešťastný moment pro domácí, nahození Petra Hartmana propadlo Körberovi mezi nohy a VInohrady šly znovu do náskoku. Florbalisty Black Angels ale ani tento okamžik nepoložil a za minutu a osm vteřin bylo znovu srovnáno po precizní stadardce Hanáka.

Rozhodnutí nakonec přinesl až nastavený čas. Prvním gólem v Livesport Superlize jej ukončil slovenský mladík Vladimír Bačinský.

Branky: 25. Hanák, 27. Bauman, 35. Fryš, 39. Burian, 43. J. Boček, 46. Burian, 49. Hanák, 62. Bačinský - 2. Švejda, 9. Plíhal, 16. Stuchlík, 17. Klápa, 27. Plíhal, 36. Kužel, 48. Hartman. Rozhodčí: Kropáček - Novák. Vyloučení: 1:2. Využití: 1:0. Diváků: 115. Zásahy brankářů: Körber 19 - Křepelka 21. | ČT sport | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se