Liberec si v dohrávce poradil s Vinohrady

Florbalisté FBC Liberec | foto: Jaroslav Appeltauer/FBC Liberec

Livesport Superliga v neděli sehrála pouze jediný zápas, který patřil domácímu SKV a jeho soupeři z Liberce. Liberecký kádr si tento zápas pohlídal a o své výhře rozhodl už v první třetině.


TJ Sokol Královské Vinohrady - FBC Liberec 3:7 (1:4, 1:2, 1:1)

Liberec do tohoto zápasu vkročil skvěle, už po dvou odehraných minutách totiž vedl 2:0 díky trefám Smutného a Ferdana. Domácí pak snížili na kontaktních 1:2 z jejich pohledu, první třetina ale patřila Liberci a do šaten se šlo za stavu 4:1 pro hosty. Při pětibrankovém vedení libereckého kádru to už vypadalo na debakl, SKV se ale vzepjalo a ve 47. minutě snižovalo na 3:6 trefou Ondřeje Plíhala. To ale byla poslední trefa ze síně domácích v tomto zápase a na závěrečných 7:3 zvyšoval Prokop Ferdan. Liberecký brankář Daniel Műck svému týmu k této výhře výrazně pomohl, neboť lapil hned 26 střel soupeře a byl tak vyhlášen hráčem utkání.

Branky: 6. Otta, 30. Švejda, 47. Plíhal - 2. Ferdan, 3. Smutný, 9. Pařízek, 11. Kárník, 25. Stránský, 26. Baudisch, 55. Ferdan. Rozhodčí: Filip Drápal - Jakub Pospíšil. Vyloučení: 2:1. Využití: 0:1. Diváci: 106. Zásahy brankářů: Aleš Křepelka 16 - Daniel Műck 26. | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se