Centra měst znovu ožijí florbalem! Kam přijede Street Floorball League letos?

Street Floorball League na třídě Míru v Pardubicích | foto: Jan Kubec/Český florbal

I když aktuální sezona míří ke svému konci, tak se nemusíte bát, že byste zůstali bez florbalu. Do center několika českých měst znovu zamíří projekt Street Floorball League, který nabídne i jednu zajímavou novinku.


Pojďme trošku pátrat po tom, kam vlastně venkovní florbalový turnaj zamíří. První zastávka bude ve městě, kde se čtyři řeky mění v jednu, následovat bude přesun tam, kde centrum zhlíží z historické barokní kašny biblický Samson. Další cesta Streetu povede do druhého největšího města republiky, čtvrtou destinací bude město, kterému dominují perník a dostihy, chybět nebude ani metropole a tečku za sérií turnajů udělá zářijové EFT.

Předpokládám, že jste zcela bezpečně poznali šestici měst, v nichž se budete moci utkat v naprosto jedinečné atmosféře turnaje pod širým nebem o skvělé ceny. V Plzni a Českých Budějovicích se Street Floorball League přestaví v červnu, v červenci zamíří do Brna, v Pardubicích a Praze se na letní tour můžete těšit v srpnu. Na tyto turnaje bude spuštěna registrace během prvního květnového týdne.

Unikátní bude závěrečný turnaj v Ústí nad Labem, který se bude konat v sobotu 2. září a odehraje se souběžně s turnajem Euro Floorball Tour, který hostí tamní Sportovní centrum Sluneta. Účastníci SFL v Ústí zároveň dostanou jedinečnou možnost zhlédnout duely nejlepších ženských reprezentací světa. Registrace do Ústí budou z tohoto důvodu spuštěny o něco později.

Turnaj Street Floorball League vstupuje do své šesté sezony. Zpravidla se hraje na dvou hřištích v centrech českých měst a turnaje se zúčastňuje více než dvacítka týmů, které se ve formátu tři na tři na malé branky prokousávají ze základních skupin přes tradiční pavouk play-off až k medailovým pozicím. Nechybí ani doprovodný program a nezbytné občerstvení.

Rozpis turnajů Street Floorball League 2023

4. 6. Plzeň (náměstí Republiky)
24. 6. České Budějovice (výstaviště)
15. 7. Brno (náměstí Svobody)
5. 8. Pardubice (třída Míru)
13. 8. Praha (výstaviště Holešovice)
2. 9. Ústí nad Labem (vedle SC Sluneta)

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se