ČEPS Cup v kategorii chlapců ovládli Benešci

Družstvo Benešci, které vyhrálo kategorii chlapců ČEPS Cupu 2022/2023 | foto: Martin Flousek / Český florbal

Také chlapecká kategorie ČEPS Cupu zná své vítěze. Turnaj základních škol ovládli kluci z týmu Benešci, za sebou nechali ve finále Jedničky. Na třetí příčce se potom umístila ZŠ Svatoplukova.


Podobně jako na dívčím finálovém turnaji, jež se konalo o pouhý den dříve, nebyla nouze o fantastickou diváckou kulisu také při utkáních chlapců. K vidění byla řada napínavých soubojů, do nichž všichni účastníci dali maximum sil.

V bitvě o celkové prvenství se potom utkali Benešci ze ZŠ Edvarda Beneše v Opavě s týmem Jedničky ze ZŠ Josefa Ressla v Pardubicích. Ze zápasu nakonec vyšel lépe prvně jmenovaný výběr, což mu zajistilo titul nejlepšího družstva základních škol v Česku. Na bronzovou příčku nakonec dosáhla ZŠ Svatoplukova, která zvládla bitvu se ZŠ Pod Vinohrady Uherský Brod.

Kromě týmového umístění se vyhlašovala také individuální ocenění. Nejlepším brankářem finálového turnaje se stal Vítek Kohout ze ZŠ Krátka, jakožto hráči v poli potom přebrali ceny Martin Dušek (Dukla Benešov), Matěj Staš (ZŠ Pod Vinohrady Uherský Brod) a Matěj Večerka (ZŠ Svatoplukova).

A kromě toho mohlo slavit ještě jedno družstvo, a sice ZŠ Přibyslav. Celkově sedmý tým konečného pořadí totiž opanoval soutěž s partnerem akce Remobil, když Přibyslavští přinesli na turnaj nejvyšší počet starých mobilů k recyklaci. Pěkně tak doplnili své dívčí kolegyně, které na svém turnaji skončily v této kategorii druhé.

Celkové pořadí:

1. Benešci
2. Jedničky
3. ZŠ Svatoplukova
4. ZŠ Pod Vinohrady Uherský Brod
5. 33. ZŠ Plzeň
6. ZŠ a MŠ Nehvizdy
7. ZŠ Přibyslav
8. ZŠ Cerekvice
9. Lubina
10. Dukla Benešov
11. Bosonohy
12. Predators ZŠ Riegra
13. ZŠ Krátká
14. ZŠ Tupolevova
15. Tygři ZŠ Čelakovského
16. Delfíni

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se