Obrovská přetahovaná a návštěvnostní rekord pro Chodov! Zářila brankářka Černá

Barbora Fáčková se v chumlu hráček raduje z gólu Chodova | foto: Matěj Pašek/FAT PIPE FLORBAL CHODOV

Extraliga žen se ve středu dočkala velmi napínavého School Matche, který po obrovské přestřelce ovládly hráčky Chodova. Při tomto dopoledním utkání navíc padl divácký rekord, neboť do haly Jižní Město si našlo cestu skvělých 650 diváků.


FAT PIPE FLORBAL CHODOV - FAT PIPE Tigers Start98 8:7 (2:2, 4:3, 2:2)

První periodu School Matche mezi Chodovem a Startem98 si museli diváci z řad žáků velice užít, neboť byla ohromně napínavá a zcela vyrovnaná. Hosté nejprve smazali jednobrankový náskok Chodova, velmi záhy se navíc sami dostali do vedení a i když to na konci úvodní třetiny bylo 2:2, Start dostal k dispozici hned dvojnásobnou přesilovku. V situaci tří proti pěti měly ale paradoxně největší šanci domácí lvice, za něž se do samostatného úniku hnala Magdaléna Plášková. A zde se zaskvěla brankářka Tigers Šárka Černá, která své soupeřce nohou pohotově vykopla balónek na hranici velkého brankoviště a udržela tak svůj tým ve hře. 

Velká přetahovaná pak přišla v prostřední části hry, v níž si Start vydobyl vedení 5:3. Chodov ale ukázal, proč patří do top dvojky nejlepších týmů Extraligy žen, když během pouhých dvou a půl minut otočil skóre třemi brankami v řadě. A své útlé jednobrankové vedení si udržel až do samého konce utkání. Ani přes sedm inkasovaných branek ale na straně Startu98 nelze opomenout brankářku Šárku Černou, která předvedla fantastický výkon a držela svůj tým ve hře skvělými zákroky.

Branky: 4. Janatková, 17. Plášková, 28. Janatková, 38. Míková, 39. Belicová, 40. Prontekerová, 41. E. Skalíková, 49. Havlíčková - 12. Kovaříková, 13. Špačková, 21. Kovaříková, 25. Zlatníková, 36. Špačková, 47. Poláková, 48. Balejová. Rozhodčí: Jana Lišková - Monika Zamazalová. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:1. Diváci: 650. Zásahy brankářek: Michaela Galušková 10 - Šárka Černá 26. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se