Debutant Čermák: Za šanci jsem vděčný. Kdy se dozvěděl o nominaci?

Velmi příjemnou premiéru v mužské reprezentaci má za sebou Martin Čermák. Přestože dostal pozvánku na poslední chvíli, zapadl do týmu perfektně a podílel se na českém vítězství nad Švýcarskem v Hradci Králové. Jak si přípravné utkání užil?


„Sebechvála není úplně namístě, ale premiéru jsem si užil. Jsem za tuto šanci vděčný a strašně moc jsem si to před plnou halou užil,” nešetří superlativy Martin Čermák nastupující za superligový Tatran Střešovice.

Podle něj odehráli Češi velmi vyrovnané utkání. „Snažili jsme se tvořit na nějakých prvcích, jež jsme si stanovili před zápasem. A myslím si, že postupem času se nám to dařilo víc a víc, takže přicházela i větší spokojenost,” podotýká liberecký odchovanec. Zároveň to byl právě on, kdo ve dvanácté minutě otevřel skóre a k prvnímu startu rovnou přidal také úvodní trefu v národním mužstvu.

Čermák se přitom k týmu připojil poměrně spontánně. „Pozvánka mi přišla den před úplným začátkem kempu. Rozhodně si ji hrozně moc cením. Takovou možnost nelze odmítnout a jsem rád, že jsem ji dostal,” dodává dvacetiletý debutant. Celý rozhovor o české výhře 5:3 nad Švýcarskem sledujte ve videu v záhlaví.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se