Druhý díl nájezdového skill contestu svedl dva pražské celky!

Livesport Superliga Penalty Shot Battle 2023: Sparta – Black Angels | foto: Livesport

V rámci druhého dílu seriálu Livesport Superliga Penalty Shot Battle se spolu střetly týmy z metropole. Sparta narazila na Black Angels a znovu byly k vidění parádní nájezdy i skvělé zákroky gólmanů.


Aktuálně jsou oba celky tabulkovými sousedy – Bleci se drží na sedmém místě a mají jistý postup do osmifinále play-off. Stále mohou také teoreticky proniknout i do nejlepší šestky, kterou zatím uzavírá právě Sparta.

V rámci souboje v Livesport Superliga Penalty Shot Battle se proti sobě postavila čtveřice hráčů. Na straně Sparty přišla sázka na zkušenosti. Nejproduktivnějšího hráče superligy všech dob Jiřího Curneyho doprovodil mezi tyčemi Martin Beneš, který patří k dlouholetým oporám Sparty a nedávno ukončil svou reprezentační kariéru. Za Bleky jej prověřil juniorský mistr světa z roku 2021 Matouš Burian. Do branky nominovali florbalisté z Kbel Daniel Körbera, který aktuálně patří k nejvytěžovanějším brankářům v aktuálním ročníku superligy.

VIDEO z 1. dílu najdete ZDE

Další program:

1. 2. Bohemians - Otrokovice
6. 2. Vítkovice - Ostrava
8. 2. M. Boleslav - Pardubice
13. 2. Chodov - SKV
15. 2. Č. Lípa - Liberec

Předchozí díly:

1: díl: Tatran – K. Vary

O Livesport Superliga Penalty Shot Battle

Každý superligový tým vybral jednoho exekutora a jednoho brankáře, kteří se utkali v penaltovém rozstřelu o postup do další fáze. Z úvodních sedmi kol postoupí sedm vítězů, poražení budou mít šanci se do čtvrtfinále dostat na divokou kartu ve speciálním hlasování, jež proběhne po odvysílání všech úvodních dílů. Penalty Shot Battle bude posléze pokračovat klasickým pavoukem až do finále. Všechny díly můžete sledovat exkluzivně na Deník.cz, a to vždy v pondělí a ve středu.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se