Finské Tampere bude hostit European Masters Games 2023, součástí bude i florbal

European Masters Games 2023

Ve finském Tampere se příští rok uskuteční již pátý ročník European Masters Games. Od 26. června do 9. července bodou moci profesionální i rekreační dospělí sportovci z celé Evropy změřit síly ve třiceti různých sportech včetně florbalu. Akce se má stát místem pro všechny milovníky sportu a zdravého životního stylu a snaží se o to, aby se sport stal každodenní rutinou.


První ročník evropských her hostilo v roce 2008 švédské Malmö. Akce, která má být festivalem pro všechny evropské profesionální i amatérské sportovce, konaná každé tři nebo čtyři roky, neustále nabírá na popularitě. Zatím posledních her v roce 2019 v Turíně se zúčastnilo přes 7 500 sportovců. 

Před třemi lety nechyběl ani florbalový turnaj, kde se společně utkaly týmy z domácí Itálie, Lotyšska, Rakouska, Finska a na turnaji nechyběly ani dva zástupci z Česka, kteří dokonce v mužské kategorii 35+ obsadili skvělé druhé a třetí místo. 

Celkem se soutěží ve třiceti různých sportech, rozdělených do dvou ženských (30+ a 40+) a čtyřech mužských kategorií (35+, 40+, 45+ a 50+). Registrace na European Masters Games 2023 v Tampere již byla spuštěna a i vy se můžete stát součástí této skvělé sportovní akce. Turnaj ve florbale je na programu od 4. do 8. července. 

Registrovat se můžete ONLINE ZDE.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se