Kladno dotáhlo senzaci a postoupilo do finále! Ústí nepustilo k jediné brance

Famózní postup Kladna do finále 1.LM | foto: Kanonýři Kladno

Kanonýři Kladno v tomto play-off předvádí jednu senzaci za druhou a po vyřazení Bulldogs si smlsli i na po základní části druhém Ústí. To v sérii vedlo již 2:0, oba mečboly ale prováhalo a rozhodlo tak poslední páté utkání, v němž Kladno dokonalo skvělý obrat.


1. LIGA MUŽŮ - PLAY-OFF:

Florbal Ústí - Kanonýři Kladno 0:4 (0:2, 0:1, 0:1) | Konečný stav série: 2:3

Do utkání lépe vstoupili rozjetí Kanonýři, kteří se ještě před desátou minutou utkání dostali do dvoubrankového vedení. Tehdy ale pravděpodobně málokdo tušil, že se za celý zápas prosadí pouze florbalisté Kladna. Ti totiž svého soupeře, a favorita této série, z Ústí nepustili k jediné brance a do finále 1. ligy mužů tak dokráčeli výhrou 4:0. Na té se podílela čtveřice hráčů v podání Jakuba Bohuslávka, Lukáše Spurného, Tomáše Chrousta a Vojtěcha Nováka. Kladenský brankář Ivan Ponomarev udržel 27 zákroky nulu a byl tak vyhlášen hvězdou utkání.

Branky: 7. Bohuslávek, 8. Spurný, 31. Chroust, 41. Novák. Rozhodčí: Jiří Šedivý - Radek Štengl. Vyloučení: 1:3. Využití: 0:0. Diváci: 669. Zásahy brankářů: Dominik Hrabě 9 - Ivan Ponomarev 27. | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se