Klucho: Tým ukázal morál a sílu. Vše si postupně sedá

Juniorská reprezentace pod vedením nového hlavního trenéra zakončila přípravný turnaj ŠKO-ENERGO CUP. Jaké je tedy hodnocení samotného kouče Matěje Klucha, jehož celek postupně čelil Mladé Boleslavi, švýcarskému Könizu a švédskému Dalenu?


Matěji, jak hodnotíte poslední zápas turnaje proti Dalenu?
Měli jsme poměrně dobré pasáže na začátku třetin, ale už v té první se nám úplně rozsypalo to, co jsme chtěli hrát. Takhle zkušený soupeř se pak dostal do pohodlného vedení a nám se povedlo dostat zpět do utkání až v polovině zápasu. Jsme ale rádi, že to zlepšení přišlo a že tým ukázal morál a sílu.

A co říkáte na celou akci?
Turnaj pro nás byl naprosto vynikající. Splnil to, co jsme chtěli a ukázal nám, na čem musíme zapracovat. Byla to skvělá zkušenost a prověrka pro všechny. Máme za sebou další zápasové minuty, ladíme komunikaci mezi realizačním týmem a hráči. Všechno si postupně sedá a myslím si, že v sobotu jsme předvedli náš první špičkový týmový výkon.

Na začátku září vyrazíte na turnaj Euro Floorball Tour do Švýcarska. Na co se budete zaměřovat tam?
Cíl do tohohle turnaje byla zejména hra do obrany, v St. Gallenu k tomu budeme chtít přidat i hru pod tlakem a práci s balónkem. Vše se tedy vyváží, protože budeme ke hře na obranné polovině přidávat také ofenzivu.

Zkoušeli jste zde také novou brankářskou dvojici Adam Draslar – Tomáš Týc. Jak se osvědčila?
Oba nám lehce zamotali hlavu, neboť kolegům ukázali, že o místo na mistrovství světa ještě bude probíhat velký boj. Adamovi se povedl páteční duel a oba ukázali, že by měli být v našem hledáčku.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se