Pátý díl Penalty Shot Battle: Bolka narazila na Pardubice!

Livesport Superliga Penalty Shot Battle: M. Boleslav – Pardubice | foto: Livesport

Už pátého dílu dosáhl skill-contestový seriál Livesport Superliga Penalty Shot Battle. Tentokrát sleduj na Deník.cz parádní nájezdové kousky z dílny Mladé Boleslavi a Pardubic!


Tento souboj je pikantní i v tom, že už v neděli se proti sobě oba týmy postaví znovu. Tentokrát ale v ostrém duelu Livesport Superligy, kdy na Dašické budou Sokolové hájit naděje na postup do play-off, kdežto Bolka bude chtít uhrát tři body, které potřebuje v rámci honby za druhou příčkou tabulky. 

Mladoboleslavští, kteří předchozí ročník ovládli, vyslali tentokrát do boje mladíka Tomáše Týce, který v tomto ročníku odchytal svá první klání v Livesport Superlize a je i členem juniorské reprezentace, a zkušeného Tadeáše Chrousta. Pardubice pak vsadily na svého špílmachra Adama Šmída a bývalého reprezentačního gólmana Martina Haleše.

VIDEO z 5. dílu naleznete ZDE

Další program:

13. 2. Chodov – SKV
15. 2. Č. Lípa – Liberec

O Livesport Superliga Penalty Shot Battle

Každý superligový tým vybral jednoho exekutora a jednoho brankáře, kteří se utkali v penaltovém rozstřelu o postup do další fáze. Z úvodních sedmi kol postoupí sedm vítězů, poražení budou mít šanci se do čtvrtfinále dostat na divokou kartu ve speciálním hlasování, jež proběhne po odvysílání všech úvodních dílů. Penalty Shot Battle bude posléze pokračovat klasickým pavoukem až do finále. Všechny díly můžete sledovat exkluzivně na Deník.cz, a to vždy v pondělí a ve středu.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se