Otrokovice zvládly infarktový závěr a srovnávají sérii! Sedmý duel rozhodne i bitvu Varů a Lípy

Souboj Otrokovic a Pardubic v play-down | foto: PSG PANTHERS OTROKOVICE

Play-down Livesport Superligy se ve čtvrtek dočkalo svých šestých duelů. Pardubice a Česká Lípa v nich držely mečbol, ani jednomu z celků se jej však nepodařilo využít a série jsou tak srovnány.


PSG PANTHERS OTROKOVICE - SOKOLI Pardubice 6:5 (2:1, 4:1, 0:3) | Stav série: 3:3

Pantheři v první periodě vyčkávali na svou šanci a díky Marku Zapletalovi se jim to dařilo naprosto skvěle. Dva rychlé brejky v podání tohoto florbalisty totiž pro domácí celek znamenaly vedení 2:0 a tím také velkou psychickou výhodu, která je v šestém duelu série velmi důležitá. Naopak Pardubice dlouho hledaly nějakou protihru a povedlo se jim to až v závěru periody, kdy v přesilové hře přesně pálil Adam Šmíd. Úleva ale přišla pouze na chvíli, neboť ve druhém dějství se hra Sokolů naprosto sesypala a Otrokovice se čtyřmi góly v šesti minutách dostaly do pohodlného vedení 6:1. Morální výhoda tak byla jednoznačně na straně domácích, i tak ale Pardubice ještě zahrozily a dotáhly infarktový duel až na těsných 5:6. Sérii tak za stavu 3:3 rozhodne až poslední utkání.

Branky: 6. Zapletal, 13. Zapletal, 23. Minich, 26. M. Ležatka, 28. Nehila, 29. M. Ležatka - 18. Šmíd, 35. Zozulák, 53. Zozulák, 58. Prix, 59. Kučera. Rozhodčí: Petr Števček - Radek Števček. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:1. Diváci: 296. Zásahy brankářů: Adam Kohút 7 - Matěj Denemark 16. | MATCH CENTER


FB Hurrican Karlovy Vary - FBC 4CLEAN Česká Lípa 5:3 (3:1, 1:1, 1:1) | Stav série: 3:3

Vary vstoupily do šestého zápasu série s velkým odhodláním a již v první třetině si tak vybojovaly náskok 3:1. Ten posléze ztenčil českolipský Radek Krajcigr, jeho tým ale na srovnání nedosáhl a v čase 44:12 prohrával již 2:5. Hlavní slovo v herním průběhu měl zejména domácí Jiří Lebeda, který zkompletoval hattrick během prvních šestnácti minut a usměrnil tak tok tohoto utkání. Devět minut před koncem základní hrací doby pak na drama zadělal hostující Ladislav Pekárek, domácí ale nápor zvládli a srovnali tak skóre série na 3:3.

Branky: 6. Lebeda, 12. Lebeda, 17. Lebeda, 37. Zavadil, 45. Tyl - 17. Tichý, 29. Krajcigr, 52. Pekárek. Rozhodčí: Josef Monzer - Lukáš Procházka. Vyloučení: 3:5 + Milan Tichý OS. Využití: 0:1. Diváci: 255. Zásahy brankářů: Jan Eckhardt 22 - Jan Dvořák 19 . | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se