Pardubice dotahovaly, body si ale odváží FBC Ostrava

Hráči FBC Ostrava po radosti z gólu | foto: SOKOLI Pardubice

Také páteční večer byl herní, neboť se spolu v Livesport Superlize utkaly celky domácích Pardubic a klubu FBC Ostrava. Sokoli sice houževnatě dotahovali, na náskok svého soupeře ale nakonec nedosáhli a body tak míří do Ostravy.


SOKOLI Pardubice - FBC ČPP Bystroň Group Ostrava 4:7 (0:1, 1:2, 3:4)

Hosté tento duel rozehráli velmi dobře, po vyrovnaných osmnácti minutách hry se totiž dostali do vedení těsně před první sirénou. Autorem této branky byla předsezonní posila FBC v podání Marka Bräuera, který poslal svůj tým do vedení v čase 18:38. Ve druhé periodě pak Sokoli sice srovnali z hole Adama Šmída, Ostrava se ale ještě před koncem třetiny dostala do vedení 3:1 a toto pak navýšila v čase 42:46 trefou Patrika Němce.

Za stavu 5:1 to už pro florbalisty FBC vypadalo velmi pohodlně, domácí ale skvěle zabrali a trojicí branek se dotáhli až na kontaktní rozdíl. Vyrovnání tak pro Sokoly bylo velmi blízko, při hře v šesti ale inkasovali hned dvakrát a zisk bodů jim tak unikl. Hned dvěma góly ostravskému kádru k vítězství pomohl Marek Bräuer, který si za tři kanadské body vysloužil ocenění hráče utkání.

Branky: 29. Šmíd, 46. Kučera, 53. Šmíd, 54.  Prix - 19. Bräuer, 34. Šulc, 38. Bräuer, 43. Němec, 45.  Kuczera, 59. Pobořil, 60. Chatrný. Rozhodčí: Jiří Šedivý - Radek Štengl. Vyloučení: 0:1 + Lukáš Herblich 4. Využití: 3:0. Diváci: 362. Zásahy brankářů: Martin Haleš 17 - Jan Klinka 18. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se