Poslední osmifinálová bitva v Penalty Shot Battle! Kdo ovládl severočeské derby?

Livesport Superliga Penalty Shot Battle: Česká Lípa – Liberec | foto: Livesport

Po dnešku známe již kompletní sedmičku postupujících do čtvrtfinále dovednostní soutěže Livesport Superliga Penalty Shot Battle. Poslední vzájemný souboj spolu svedli Česká Lípa a Liberec. Jeden z celků si zajistil místo mezi top osmičkou, druhý o něj bude muset ještě bojovat.


Oba celky stále bojují o příslušnost v play-off. Liberec se k němu výrazně přiblížil díky triumfu nad Chodovem, Lípu čeká ještě pořádná bitva. Oba vzájemné zápasy v sezoně ovládli Českolipští. Jak dopadlo střetnutí těchto rivalů tentokrát? 

Liberečtí vyslali do boje brankáře Daniela Mücka, který je vůbec nejvytěžovanějším maskovaným mužem celé Livesport Superligy, a juniorského mistra světa Šimona Stránského. Lípa vsadila na Daniela Jukla, jenž má za sebou také zkušenosti z juniorského národního týmu, když absolvoval několik akcí v aktuálním cyklu, a dalšího mladíka Ladislava Pekárka.

VIDEO ze 7. dílu naleznete ZDE

Další program:

Od 16. 2.: hlasování o posledním postupujícím do ČF.

Předchozí díly:

6. díl: Chodov – SKV

O Livesport Superliga Penalty Shot Battle

Každý superligový tým vybral jednoho exekutora a jednoho brankáře, kteří se utkali v penaltovém rozstřelu o postup do další fáze. Z úvodních sedmi kol postoupí sedm vítězů, poražení budou mít šanci se do čtvrtfinále dostat na divokou kartu ve speciálním hlasování, jež proběhne po odvysílání všech úvodních dílů. Penalty Shot Battle bude posléze pokračovat klasickým pavoukem až do finále. Všechny díly můžete sledovat exkluzivně na Deník.cz, a to vždy v pondělí a ve středu.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se