PŘEHLED | Přestupy 2023: Posila pro rytířky, zajímavé pohyby v Kladně

Simona Grapena na MS juniorek 2018 | foto: Michael Peters/IFF

Sezona 2022/23 je pomalu minulostí a oddíly tak začínají budovat kádry pro nadcházející ročník. Níže naleznete kompletní aktualizovaný přehled přestupů.


Na tomto místě naleznete informace o pohybu hráčů na přestupovém poli v rámci elitních soutěží včetně krajánků působících v top zahraničních ligách.

První posila pro mistryně, rytířky přivedly lotyšskou reprezentantku

20. 6. | Florbalistky Vítkovic získaly do svých řad první nové jméno. Úřadující české šampionky posílila Simona Grapena, která se tak stane teprve druhou Lotyškou v ženské nejvyšší soutěži. Na zkoušku přichází také její krajanka.

>> Podrobné info


Další tři posily pro Kladno, přivítalo trojici beků včetně Kuchynky

19. 6. | Kanonýři staví znovu velmi ambiciózní kádr. Trenér Dušan Přívara uvítal v kádru zkušené mazáky Kryštofa Krbce s Tomášem Svačinkou, kteří budou ve středočeském městě hostovat, a mladíka Adama Kuchynku, jenž přestoupil ze Sparty. Všichni tři už v týmu působili v minulé sezoně, Krbec odehrál ale jen dva zápasy v srpnu v Poháru Českého florbalu, posléze se zranil, ale nyní by již měl být týmu k dispozici. Ostravský rodák Svačinka působil v divizní Slavii Praha, odkud si ale na šest duelů odskočil právě do Kladna, kde se v rámci střídavého hostování objevil i bývalý juniorský reprezentant Adam Kuchynka. O sestavu bojují i spoluhráč Svačinky ze Slavie Martin Fojtík a Jakub Šíma z celku AIK Steel Kladno. Klub o jejich příchodu informoval na svém webu.


Šešulková se z Ostravy stěhuje do Německa

17. 6. | Florbalistka FBC Ostrava Terezie Šešulková nebude v nadcházející sezoně působit v české extralize. Po vzoru svého bratra Daniela zamíří do zahraničí. Jejím novým působištěm se stane tým SSF Dragons Bonn. "Můj životní i florbalový sen byl a pořád je Švýcarsko, vždy jsem měla vzor v bráchovi, tak asi i proto mě to tam tolik láká, hlavně skrz tu krásnou přírodu. Loni byla možnost tam jít, ale nakonec to nevyšlo, což mi je dodnes líto. A tak když nás společně s přítelem Erikem napadl spontánní nápad, že půjdeme hrát spolu do Německa za jeho kamarádem Honzou Žwakem, a tak jsme s nim a jeho přítelkyní Míšou začali být více v kontaktu. Netušili jsme, že by něco mohlo vyjít a za pár týdnů se stěhujeme," vysvětlila v rozhovoru pro klubový web


Pardubice mají další posilu, ulovily Hurta

10. 6. | Pardubice ohlásily po příchodu Michaela Smoly další novou tvář. Do týmu přichází odchovanec pražské Sparty Ondřej Hurt, který strávil uplynulý ročník v Karlových Varech. "Pro změnu jsem se rozhodl hlavně kvůli florbalovému posunu, který cítím, že v Pardubicích může být. Líbí se mi, jak se klub prezentuje po sportovní i například marketingové stránce. Nejvíc se samozřejmě těším na první zápas na Dašické, kam chodí spousta fanoušků a doufám, že jim to vrátíme dobrými výsledky," popsal na pardubickém webu.

Rozkovec se po roce v Bohemians vrací do Liberce

8. 6. | Útočník Patrik Rozkovec se po jednoročním hostování v kádru Bohemians, kterému pomohl k zisku premiérové trofeje v Poháru Českého florbalu i k historickému postupu do play-off, vrací zpátky do Liberce, kde předtím působil čtyři sezony. Klub o jeho návratu informoval na svém webu.

Lvice zahájily přípravu, o místo v áčku bojují i čtyři nové tváře z juniorek

6. 6. | Chodovské florbalistky vstoupily do letního drilu s novými posilami. Kromě návratu Chudé a dvou příchodů z partnerského Startu98 se k extraligovému celku připojily také čtyři talentované hráčky ročníku 2006. O pozici v sestavě se perou juniorské reprezentantky Lucie Baldreichová, Eva Křtěnová a čerstvě i Michaela Moravcová, čtvrtou hráčkou, která v uplynulém roce pomohla celku z Jižního Města k titulům v 1. lize juniorek i dorostenek, je Denisa Bubeníková. Kompletní kádr klub představil na svém webu.


Obrovská posila pro Lípu! Na sever přichází superligová legenda

5. 6. | Českolipští florbalisté vstoupí do nadcházející sezony s velkou posilou. Její obranné řady vyztuží veterán Radim Křenek, který bude do budoucna u týmu působit i v dalších rolích.

>> Podrobné info

Velké loučení v Pardubicích. Po čtrnácti letech končí Teichman

5. 6. | Po čtrnácti letech končí svou kariéru v pardubickém áčku Ivo Teichman, který překročil hranici 300 odehraných klání v nejvyšší soutěži. Sokolům pomohl obránce z Libňatova k zisku Poháru Českého florbalu v roce 2018. Ve své poslední superligové sezoně si připsal v základní části 24 bodů a dalších sedm přidal v play-down. Klub o jeho konci informoval v tiskové zprávě.


Kapitán se loučí s SKV. Hartman ukončil kariéru

3. 6. | Bez jednoho z nejzkušenějších florbalistů se budou muset obejít v nadcházejícím ročníku Královské Vinohrady. Livesport Superligu opouští po pěti sezonách v řadě Petr Hartman, který plnil funkci kapitána. Na Vinohradech působil odchovanec Kunovských Orlů více než 10 let. Klub o jeho odchodu z elitních vod informoval na svých sítích.

Vinohrady opouští další čtyři hráči včetně Stuchlíka

3. 6. | Bratrské duo Stuchlíků se stalo jakýmsi pomyslným symbolem SKV. Klub na svých stránkách oznámil, že do nadcházející sezony kádr vstoupí bez Ondřeje Stuchlíka, který s klubem z centra Prahy spojil devět sezon, dvakrát mu pomohl k postupu do superligy a naposledy i do čtvrtfinále play-off. V áčku podle zprávy na klubovém webu končí také mladíci Jan Otta a Vojtěch Máca, po jedné sezoně skončil také Erich Kellermann.


Odchovanec znovu klokanem. Krebner zakotví v Bohemians

1. 6. | Klokani přivítali ve svých řadách staronovou tvář. Po roce stráveném v Mladé Boleslavi se do zeleno-bílého dresu vrací odchovanec Bohemians Matyáš Krebner. "V Bohemce jsem odehrál třináct nebo čtrnáct let a vím, že jsem tu doma," řekl ke svému návratu.

>> Podrobné info

Přesun k rivalovi pod Ještěd. Liberec přivítal dva mladíky z Boleslavi

1. 6. | Novou superligovou kapitolu napíší v severočeském městě dva florbalisté, kteří byli doposud součástí sestavy Mladé Boleslavi. Do Liberce přestoupili Marek Korych s Michalem Fišerou. Oba hráči se již zapojili do letní přípravy se svým novým týmem.

>> Podrobné info


Do sestavy Sokolů se po roce vrací Smola

31. 5. | Pardubice představily novou posilu. Po roční odmlce se do Livesport Superligy vrací bývalá opora Východočechů Michael Smola. Klub o návratu 21letého odchovance florbalu v Litomyšli informoval na svých webových stránkách.


Repre parťáci budou hrát znovu spolu! Němeček míří za Langerem do Storvrety

30. 5. | Kapitán české florbalové reprezentace Ondřej Němeček se potřetí v kariéře stěhuje do Švédska. Jeho novým působištěm se stane na minimálně dvě nadcházející sezony Storvreta.

>> Podrobné info

Kužel opouští SKV a vrací se na sever

30. 5. | Po roční zkušenosti v superligových Královských Vinohradech se zpátky do kádru prvoligového Ústí nad Labem vrací Radek Kužel. "Radek je přesně ten nepříjemný typ, proti kterému nechcete hrát. Silný v soubojích a je schopný zahrát na více pozicích. Očekávám od něj, že bude platným hráčem na hřišti, ale i lídrem v kabině," prohlásil na jeho konto čerstvý kouč Severočechů David Stummer. V SKV nasbíral 26letý obránce 11 bodů v základní části, tři další přidal v play-off.

Bratři znovu ve stejném triku. Tadeáš Chroust bude hostovat v Kladně

30. 5. | Prvoligové Kladno přivítalo do svých řad další posilu. Po návratu Matyáše Bachmaiera se do dresu Kanonýrů oblékne také Tadeáš Chroust, který do týmu zamířil na roční hostování z Mladé Boleslavi.

>> Podrobné info


Reprezentační gólmanka mění ve Švédsku dres

26. 5. | Česká brankářka Lenka Remešová se po dvou letech strávených v pozici jedničky švédského Täby, kterému v uplynulém ročníku pomohla k pátému místu a postupu do play-off, stěhuje. Jejím novým zaměstnavatelem se stane konkurenční Lund.


Pardubice se rozloučily s trojicí hráčů

25. 5. | Kádr superligových Sokolů se pro nadcházející ročník zeštíhlil o tři jména. Další sezonu v nejvyšší soutěži nepřidá Vojtěch Kaluža a ani jeho mladší spoluhráči Matouš Sákra a Jiří Kohoutek. Klub o jejich konci informoval na svém webu, kde také uvedl důvody jejich odchodu z kádru.


Návrat ztraceného Hájka!? Vítkovická legenda má nakročeno zpět do superligy

23. 5. | Vítkovičtí rytíři přivítají na začátku letní sestavy ve svém kádru velké jméno. Po dvou sezonách se může do nejvyšší soutěže vrátit Lukáš Hájek, autor 574 superligových bodů, který se s týmem zapojí do letní přípravy.

>> Podrobné info


O rok zkušenější. Chudá se po štaci v SSL vrací na Chodov

19. 5. | Kádr chodovských lvic přivítá před nadcházejícím ročníkem známou tvář. Po roční zkušenosti v nejlepší ženské lize světa se na Jižní Město vrací reprezentantka Eliška Chudá.

>> Podrobné info

Sparta skládá zajímavý kádr, z Kladna vytáhla Bohuslávka

19. 5. | Pražská Sparta prochází před startem nového ročníku hodně zajímavou obměnou. Její sestavu vyztuží také Jakub Bohuslávek, který doposud působil coby tahoun v sestavě kladenských Kanonýrů.

>> Podrobné info

Piskáček má nakročeno do Švýcarska

19. 5. | Podle informací na sociálních sítích švýcarského Wileru má právě do jejich kádru nakročeno juniorský mistr světa z roku 2021 Bohumil Piskáček, který je odchovancem Tatranu, s nímž také v uplynulém ročníku oslavil titul v superlize. Střešovický tým zatím jeho přesun nepotvrdil.

S Chodovem se loučí čtveřice hráčů, mezi nimi i Podhráský

19. 5. | Chodovští florbalisté oznámili na svém webu konec pětice hráčů. K již dříve avizovanému brankářovi Ondřejovi Lupoměchovi přibyli Daniel Maxa, Šimon Doubek a také Michal Podhráský. Velezkušený florbalista, který má za sebou i nejedno úspěšné zahraniční angažmá, končí ze zdravotních důvodů svou kariéru.


Pecka pro Kladno! Z SSL se mu vrací Bachmaier

18. 5. | Prvoligoví Kladenští Kanonýři oznámili první výraznou posilu do svého kádru! Výběr středočeského celku posílil Matyáš Bachmaier, který se do svého mateřského klubu vrací po roční zkušenosti v nejlepší soutěži světa.

>> Podrobné info


Chodov zpevňuje obranu, z Lípy přivedl Tichého

17. 5. | Florbalisté z Chodova přivedli další novou tvář do svého kádru. Od nové sezony v něm bude působit zkušený obránce Milan Tichý, který dosud působil v České Lípě.

>> Podrobné info

Finský draft: Hemerka jde do Classicu, Pěnička se Stránským budou spoluhráči

17. 5. | Historicky první draft do finské F-liigy je za námi. Zúčastnili se jej i čtyři čeští florbalisté, kteří poznali svá budoucí působiště. Adam Hemerka stráví nadcházející ročník v Classicu, Matěj Pěnička s Šimonem Stránským zakotví v kádru EräViikingit. Brankáře Martina Hanouska si vybralo Jymy. V průběhu draftu zaznělo celkem třináct českých jmen.

>> Podrobné info

V Bolce končí trio hráčů

17. 5. | Superligová Mladá Boleslav představila na svém webu aktuální podobu kádru. Kromě již dříve avizovaných posil a odchodů do zahraničí si nové angažmá hledají Matyáš Krebner, Tadeáš Chroust a také mladík Marek Korych. Klub to uvedl na svém webu.


Dvě posily pro ženy Chodova! Připojí se k nim tahounky partnerského Startu98

16. 5. | První pohyby v kádru hlásí na Jižním Městě také v rámci žen. Extraligový tým získal před novou sezonou dvě posily z partnerského Startu98. Chodov přivedl kapitánku Kristýnu Vejvodovou a nejproduktivnější hráčku Tigers Kateřinu Kovaříkovou.

>> Podrobné info


Další Čech na draftu! Do Finska jde také Stránský

15. 5. | Řady českých florbalistů v zahraničí rozšíří Šimon Stránský. Juniorský mistr světa z roku 2021 se přestěhuje z Liberce na sever Evropy. Jeho novou destinaci poznáme na prvním ročníku draftu do finské F-liigy.

>> Podrobné info


Kopecká končí po roce v Klotenu

12. 5. | Veronika Kopecká, která má na svém kontě už i několik startů za ženskou reprezentaci, nebude nadále působit v kádru Klotenu, kde strávila uplynulý ročník. V základní části si připsala sedm bodů. Klub její konec oznámil na sociálních sítích. Vrátí se zpět do Tatranu či zůstane v zahraničí?

Chodov posílil juniorský mistr světa Klápa

12. 5. | Florbalisté Chodova hlásí další posilu do svých řad. Po brankáři Dittrichovi tentokrát přichází eso do útoku. Za celek z Jižního Města bude v nadcházejícím ročníku nastupovat juniorský mistr světa Vojtěch Klápa, který v klubu podepsal čtyřletou smlouvu.

>> Podrobné info


Pražská Sparta přivedla bombarďáka Pešku

11. 5. | Pražská Sparta oznámila další posilu. Její útočné řady rozšíří Jan Peška, jenž v uplynulém ročníku výrazně táhl ofenzivu České Lípy.

>> Podrobné info

Chodov posílil gólman Dittrich z Ústí

11. 5. | Superligový Chodov vyřešil otázku brankoviště pro nadcházející sezonu. K stabilní jedničce Karlovi Hodíkovi přivedl jako posilu Tadeáše Dittricha, který doposud působil v Ústí nad Labem.

>> Podrobné info


Do zahraničí míří i Pěnička

10. 5. | V Livesport Superlize nebude nadále pokračovat nejlepší střelec ze zlatého juniorského mistrovství světa v Brně Matěj Pěnička. Po dvou letech opouští kádr Mladé Boleslavi a míří za zahraniční štací.

>> Podrobné info


Hemerka jde do Finska! Bude součástí unikátního draftu

9. 5. | Reprezentační univerzál Adam Hemerka oznámil na úterní tiskové konferenci své další kroky. Jeho novým působištěm se stane některý z finských týmů. Konkrétní jméno poznáme už 17. května, kdy proběhne historicky první draft do F-liigy.

>> Podrobné info


Konec jedné éry. Urbánková uzavřela kariéru

8. 5. | Jedna z nejúspěšnějších českých florbalistek uzavřela svou kariéru. Po reprezentaci skončila i na klubové úrovni. Naposledy působila čtyřnásobná česká mistryně ve švédském Malmö.

>> Podrobné info

Přestup v rámci Švédska: Do KAIS Mora přichází Keprtová

6. 5. | Členka reprezentačního kádru žen Vanessa Rebecca Keprtová mění dres. Po svém premiérovém ročníku ve Švédsku, kdy zaznamenala 14 gólů a 13 asistencí za Rönnby a postoupila s ním až do semifinále SSL, se jejím novým působištěm stává družstvo KAIS Mora. Tento tým bude v nadcházející sezoně nováčkem soutěže, byť v minulosti již dosahoval úspěchů ať už na domácí scéně, tak i na Poháru mistrů.

>> Podrobné info


Další rychlík na trase Vítkovice - Boleslav! Ke Středočechům míří i Besta

4. 5. | Mladoboleslavští florbalisté přivedli do svého kádru další zvučné jméno. Jejich řady posílil reprezentační obránce Jiří Besta, který do města automobilů přichází z Vítkovic. Po jeho spoluhráčovi Adamovi Delongovi je tak druhým florbalistou z kádru rytířů, který zamířil do Mladé Boleslavi.

>> Podrobné info

Vítkovice přivedly z Pardubic kanonýra Šmída

4. 5. | Vítkovičtí rytíři ohlásili svou první předsezonní posilu. Z kádru pardubických Sokolů k nim míří Adam Šmíd, který patřil v posledních letech k největším tahounům ofenzivy Východočechů. Mimo krátké angažmá ve švédském Vaxjö během covidové pauzy v roce 2020 se jedná o jeho první přesun.

>> Podrobné info

Ve Varech končí i Zavadil

4. 5. | V kádru karlovarských Hurikánů nebude nadále pokračovat Jan Zavadil, který byl součástí kádru Západočechů od ročníku 2018/19 a pomohl mu k postupu do Livesport Superligy. Další duely ale v sestavě Karlových Varů nepřidá. Klub oznámil jeho konec na svých sociálních sítích.


Přestupová bomba! Delonga ulovila Boleslav

3. 5. | Český přestupový trh se pořádně otřásl po explozi, která zasáhla oblast mezi Vítkovicemi a Mladou Boleslaví. Středočeši totiž oznámili příchod reprezentanta Adama Delonga, jenž patří mezi nejlepší absolutní špičku Livesport Superligy. V Boleslavi bude působit minimálně do sezony 2025/26.

>> Podrobné info

Pražan se vrátil do Čech, zakotvil ve Spartě 

3. 5. | Pražská Sparta pokračuje v budování kádru. Po návratu Ujhelyiho přivedla do své sestavy další zvučné jméno. V nadcházející sezoně její řady vyztuží obránce Martin Pražan, jenž se do Čech vrací po třech sezonách strávených ve švýcarském Usteru.

>> Podrobné info


Veltšmíd změnil klub, zůstává však ve Švýcarsku

1. 5. | Bývalý reprezentant Lukáš Veltšmíd se po sedmi sezonách strávených v kádru švýcarského celku Aligator Malans stěhuje. V zemi helvetského kříže ale zůstane. V nadcházejícím ročníku bude ale oblékat dres konkurenčního Churu. Ten oznámil podpis smlouvy s českým florbalistou na svých sítích.

Ztráta pro Vary. Kalaš končí kariéru

1. 5. | Rozhodující barážové střetnutí proti Kladnu bylo posledním duelem v nejvyšší soutěži pro karlovarského Daniela Kalaše. Odchovanec SSK Future se rozhodl po mnohaletém působení v elitním florbalu svou kariéru uzavřít. Kalaš působil v superlize v kádru svého mateřského klubu, Sparty a naposledy Hurricanu, jemuž pomohl k postupu z 1. ligy mužů. Tři sezony působil i v sestavě Black Angels, jimž pomohl z regionálních soutěží do druhé nejvyšší ligy.


Hanzlíková jde do Švýcarska, zakotví ve Winterthuru

28. 4. | Bývalá reprezentantka Tereza Hanzlíková bude v nadcházející sezoně působit v kádru Red Ants Winterthur. Zkušená florbalistka si v Česku prošla Vítkovicemi, Tigers Jižní Město, Chodovem a naposledy oblékala dres celku Start98. Red Ants její příchod potvrdili na svých sociálních sítích. Ve Winterthuru podepsala kontrakt na dva nadcházející ročníky.


Kolstrunk se vrací domů

24. 4. | V Livesport Superlize nebude nadále působit Jakub Kolstrunk, jenž v posledních čtyřech letech působil v kádru pražské Sparty. Přesouvá se o ligu níže, od dalšího ročníku bude působit v kádru Ústí nad Labem, odkud 26letý florbalista pochází. Ústí jej již na svých sítích představilo jako novou posilu.

Ve Spartě končí další čtyři hráči včetně ikony

Pražská Sparta po oznámení první posily také zveřejnila to, kterých pět hráčů nebude nadále figurovat v jejich sestavě. Mezi nimi jsou i dva bývalí reprezentanti Radim Křenek a výše zmíněný Kolstrunk. Kromě této dvojice nebude pokračovat ani slovenský florbalista Kristián Kozák, dlouholetá opora zadních řad Dominik Bartoš nebo Adam Kuchynka, který bojoval v aktuálním cyklu o místo v juniorské reprezentaci.

>> Podrobné info


Vítkovická kapitánka skončila kariéru

23. 4. | Další významné jméno opustilo kádr čerstvých extraligových mistryň z Vítkovic. Z jejich řad odešla kapitánka Denisa Ferenčíková, jež s rytíři slavila pět ligových titulů. Celkově nasbírala slovenská univerzálka v Extralize žen přes 500 bodů. Klub oznámil konec legendy na svém webu.


Forman zamířil do Kalmarsundu

21. 4. | Reprezentační útočník Filip Forman opouští Livesport Superligu. Podruhé v kariéře míří do švédského Kalmarsundu, kde již krátce působil v roce 2020 během covidové pauzy. „Rozhodoval jsem se dlouho a nebylo to úplně jednoduché. Zvlášť ke konci, kdy už se blížil čas, kdy se budu muset opravdu definitivně rozhodnout. Nakonec jsem usoudil, že je to pro mě jedinečná šance. Celou dobu jsem chtěl jít do SSL a mířil jsem k tomu, takže jsem neměl důvod na to nekývnout,” říká Forman, kterého čeká stěhování na sever Evropy na začátku prázdnin. V novém působišti podepsal na dvě sezony.

>> Podrobné info


Jendrišák zůstává v Linköpingu

20. 4. | Rekordman mužské reprezentace Matěj Jendrišák zůstane i nadále ve švédském Linköpingu. Do SSL přestoupil v roce 2014 a od té doby patří mezi hlavní hvězdy tradičního švédského klubu. V kádru Linköpingu zůstane český reprezentant i v nadcházejících dvou ročnících. Klub o tom informoval na svých sociálních sítích.

Rytířky po titulu opouští další polská útočnice 

20. 4. | K Dominice Buczekové, jejíž posezonní přestup do švédského Kalmarsundu byl prezentován ještě před BigBoard Superfinále, se nyní přidává i další opora polské reprezentace Zuzanna Krzywaková, která nebude nadále působit v kádru rytířek, s nimiž vybojovala svůj druhý extraligový titul v kariéře. Vítkovice potvrdily její konec na sociálních sítích.


Reprezentantka Beránková míří do Švýcarska

18. 4. | Florbalová reprezentantka Vendula Beránková bude od nadcházející sezony působit ve Švýcarsku. 22letá obránkyně míří do Churu, kde působí i její dvě spoluhráčky z národního týmu Martina Řepková a Eliška Trojánková.

>> Podrobné info


V Liberci končí pět hráčů

16. 4. | Liberecký klub oznámil první změny v kádru. Po sezoně, která skončila pro celek zpod Ještědu v osmifinále play-off, odchází hned pětice hráčů. V sestavě trenérského dua Matěj Klucho – Petr Kološ končí jeden z nejvytěžovanějších brankářů uplynulé sezony Daniel Mück. Po sedmi sezonách uzavřel svou kariéru pod Ještědem bývalý liberecký kapitán Jan Baudisch. Končí také Jan Světlík a Tomáš Dlesk. Útočník Adam Balatka sice nebude dále působit v superligovém kádru coby hráč, ale přesune se do realizačního týmu, kde bude působit v roli fyzioterapeuta.

>> Podrobné info


Do Sparty se vrací Ujhelyi

14. 4. | Velkou posilu oznámila pražská Sparta, do jejíchž řad se po ročním působení v kádru Alligator Malans vrací slovenský reprezentant Lukáš Ujhelyi. Zkušený 26letý florbalista bude znovu oblékat dres, ve kterém před svým odchodem na švýcarskou expedici strávil předešlých osm ročníků.

>> Podrobné info


Langer vyměnil Kalmarsund za Storvretu

11. 4. | Filip Langer se po dvou letech strávených v kádru Kalmarsundu v rámci SSL přesouvá na novou destinaci. Ve švédské soutěži ale zůstane. Jeho novým zaměstnavatelem se stala Storvreta, kde podepsal smlouvu na dvě sezony.

>> Podrobné info


Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se