Semifinále poháru žen: Ostravské derby už tuto středu! Druhou bitvu obstarají Tatran a Bohemka!

Městské derby Ostrava – Vítkovice | foto: FBC ČPP Bystroň Group Ostrava

Vánoční svátky se kvapem blíží a s nimi také vrchol Poháru Českého florbalu. V ženské části je již pouze čtveřice bojujících týmů, která si to před Vánocemi rozdá o dvě vstupenky do velkého finále. Ve hře jsou týmy ostravského FBC a Vítkovic a pražský Tatran s Bohemians.


Středa 7. prosince

První semifinálový duel se odehraje již tuto středu 7. prosince a jistě bude mít co nabídnout. V plánu je totiž napjaté ostravské derby mezi domácími Vítkovicemi a klubem FBC Ostrava. Oba kádry se velmi dobře znají a v zápase o finále si jistě nic nedarují.

Podaří se florbalistkám ostravského FBC poprvé v této sezoně porazit Vítkovice, proklouznout do boje o krásný pohár a navázat tak na úspěch z roku 2018, kdy jej nad hlavu zvedaly poprvé? A nebo Vítkovice dokráčejí k možnosti obhajoby titulu z minulého ročníku a přidají tak do své sbírky již pátou trofej v historii? Sledujte od 20 hodin.

20:00 1.SC TEMPISH Vítkovice - FBC ČPP BYSTROŇ GROUP OSTRAVA | MATCH CENTER

KUP SI LÍSTKY NA FINÁLE POHÁRU!

Středa 14. prosince

Přesně o týden později od ostravského derby je v plánu také souboj o hlavní město, ze kterého do finále postoupí pouze jeden tým. Ve hře jsou kádry domácích Střešovic a FbŠ Bohemians a tento zápas bude pro oba trochu netradiční, neboť se odehraje již v dopoledních hodinách.

Pro Tatran by byl postup do finále poháru velkým úspěchem, neboť z dosavadního složení kádru si takový zápas již nikdo nepamatuje. Naposledy se totiž Střešovice do boje o pohár dostaly v dávném roce 2005 a porazily tehdy Liberec. Bohemians pak mají s finálovým bojem o trochu dřívější zkušenosti, naposledy se v něm objevily v roce 2016, kdy prohrály s Vítkovicemi.  

10:00 Tatran Střešovice - FbŠ Bohemians | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se