Tatran v závěru roznesl Boleslav! Na přestřelku a srovnání série došlo i na Dubině

Radost florbalistů Tatranu v semifinále LSL | foto: Tatran Střešovice

Livesport Superliga ve středu pokračovala druhými zápasy semifinále, v nichž se Boleslav a Bohemka snažily navýšit svůj náskok v sérii na dva body. Ani jednomu z týmů se to ale nepovedlo a obě série jsou tak srovnány.


LIVESPORT SUPERLIGA - PLAY-OFF:

Tatran Střešovice - Předvýběr.CZ Florbal MB 8:4 (2:1, 0:2, 6:1) | Stav série: 1:1

Tatran do druhého souboje s Boleslaví vstoupil o hodně dravěji a ihned mu to přineslo ovoce. V 6. minutě totiž skóre poprvé otevřel Adam Tlapák a do vedení 2:1 pak domácí poslal Ondřej Němeček. Živější hře přispíval také v bráně velmi dominantní Tomáš Jurco, který Střešovice zachraňoval skvělými zákroky. Ve druhé části si ale otěže zápasu do svých rukou vzala Mladá Boleslav, která dvěma brankami v řadě otočila vývoj na svou stranu a skóre bylo rázem totožné jako v prvním semifinálovém klání. 

Duel ale tentokrát na pěti brankách neskončil a v čase 45:29 radost v hale odšpuntoval znovu střešovický kapitán Ondřej Němeček. Ten totiž srovnal na 3:3 a zavelel svému týmu k velkému obratu, kterým se Tatran v 53. minutě dostal do vedení 5:3. Tehdy ještě ale nikdo na hale netušil, jak moc se domácí stroj rozjede a že na konci základní hrací doby bude Boleslav odcházet s vysokou porážkou 4:8.

Branky: 6. Tlapák, 13. Němeček, 46. Němeček, 49. Beneš, 53. Šimek, 54. Čermák, 58. Šindelář, 58. Kreysa - 8. Sládek, 25. Punčochář, 38. Tomašík, 59.  Beneš. Rozhodčí: Lukáš Čížek - Lukáš Laštovička. Vyloučení: 0:2. Využití: 2:0. Diváci: 535. Zásahy brankářů: Tomáš Jurco 7 - Lukáš Bauer 10. | MATCH CENTER

1. SC TEMPISH Vítkovice - FbŠ Bohemians 9:4 (1:0, 1:2, 7:2) | Stav série: 1:1

Vítkovice si po úvodní porážce v semifinále chtěly spravit chuť a do utkání vstoupily vedoucí brankou Jakuba Hubálka. Hra ale byla až do třetí třetiny tradičně vyrovnaná a ani jeden z celků se nemohl dostat do většího náskoku. To ovšem právě v poslední části základní hrací doby protrhli domácí, kteří třemi brankami v pěti minutách rozradostnili zaplněné tribuny. Klokani sice svou kůži nechtěli dát lacino a dotahovali, seč jim síly stačily, ani tak ale na náskok Vítkovic již nedosáhli a padli tak 4:9. Velký podíl na tom měli zejména rytíři Jiří Besta, Michal Pažák a Adam Delong, kteří všichni přidali po dvou brankách. Také tato série je tak srovnaná a rozhodne se tudíž minimálně v pátém utkání.

Branky: 16. Hubálek, 35. Pažák, 43. Besta, 47. Delong, 48. Matejčík, 51. Pažák, 54. Besta, 55. Gattnar, 59. Delong - 25. K. Petrák, 40. Buršík, 49. Malič, 52. Forman. Rozhodčí: Martin Both - Vladimír Černín. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Diváci: 232. Zásahy brankářů: Lukáš Souček 12 - Tomáš Hyršl 10. | MATCH CENTER | živě na ČT Sport

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se