Šestý díl nájezdového dramatu. Kdo z dvojice pražských celků uspěl?

Livesport Superliga Penalty Shot Battle: SKV – Chodov | foto: Livesport

V rámci Livesport Superliga Penalty Shot Battle tentokrát došlo na střetnutí dvou celků z Prahy. Chodov se střetl s Královskými Vinohrady o to, kdo ve čtvrtfinále vyzve Mladou Boleslav.


Zatímco Chodovští mají aktuálně jistotu čtvrtfinále a navíc ještě nevzdávají boj o nejlepší čtyřku, tak Vinohrady se v posledních kolech rozjely a aktuálně jsou na pozici, která jim zaručuje postup do play-off. O něj ale budou muset ještě hodně zabojovat, tak jako zabojovaly právě ve speciálním skill contestu. 

Chodovští florbalisté vyslali do boje juniorského mistra světa Karla Hodíka a své nájezdové umění ukázal Matěj Netrefa. Vinohrady nasadily do branky lotyšskou posilu Robertse Blumbergse, který už v sezoně několikrát ukázal, že nájezdy umí čapat, a gólového úkolu se chopil Jan Procházka.

VIDEO z 6. dílu naleznete ZDE

Další program:

15. 2. Č. Lípa – Liberec

Předchozí díly:

1. díl: Tatran - K. Vary
2. díl: Sparta - Black Angels
3. díl: Bohemians - Otrokovice
4. díl: Vítkovice - Ostrava
5. díl: M. Boleslav – Pardubice

O Livesport Superliga Penalty Shot Battle

Každý superligový tým vybral jednoho exekutora a jednoho brankáře, kteří se utkali v penaltovém rozstřelu o postup do další fáze. Z úvodních sedmi kol postoupí sedm vítězů, poražení budou mít šanci se do čtvrtfinále dostat na divokou kartu ve speciálním hlasování, jež proběhne po odvysílání všech úvodních dílů. Penalty Shot Battle bude posléze pokračovat klasickým pavoukem až do finále. Všechny díly můžete sledovat exkluzivně na Deník.cz, a to vždy v pondělí a ve středu.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se