SKV před televizními kamerami nedalo Varům šanci. Gärtnerovi zařídili tři góly

SKV po výhře nad Karlovými Vary | foto: TJ Sokol Královské Vinohrady

Pondělní večer se diváci Livesport Superligy dočkali televizního utkání, v němž Karlovy Vary padly proti pražskému SKV. Tři branky mělo na starosti bratrské duo Gärtnerových.


FB Hurrican Karlovy Vary - TJ Sokol Královské Vinohrady 4:8 (1:2, 0:1, 3:5)

Televizní zápas byl v první periodě velice vyrovnaný, do vedení se ale dvakrát dostali hosté z SKV. Nejprve se v 7. minutě prosadil Ivan Pergler a dvě minuty před první sirénou poslal pražský celek do náskoku 2:1 Jan Procházka. Podobný průběh pak pokračoval také v prostřední dvacetiminutovce, v níž došlo dohromady na 13 střel, ale pouze jedna z nich zapadla do sítě - byla to trefa vinohradského Štěpána Švejdy. A možná právě tento moment hosty nakopnul k výraznějšímu výkonu, neboť SKV ve třetí třetině přidalo dalších pět branek a podmanilo si tak toto televizní utkání. Hned tři branky zařídilo bratrské duo Gärtnerových, další dvě trefy pak přidal již zmiňovaný Jan Procházka.

Branky: 15. Zahraj, 43. Strachota, 53. Klápa, 59. Tomčo - 7. Pergler, 19. Procházka, 30. Švejda, 45. Procházka, 46. Gärtner, 46. Gärtner, 52. Gärtner, 57. Gregor. Rozhodčí: Tomáš Kostinek - Martin Reichelt. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváci: 520. Zásahy brankářů: Daniel Váradi 21 - Roberts Blumbergs 21. | MATCH CENTER | ČT sport

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se