Superfináleman vyráží na ROADSHOW! Chyť ho na hale a vyhraj jedinečný zážitek

Superfináleman na extraligovém superfinále 2023 | foto: Matyáš Klápa/Český florbal

Pro osmičku nejlepších týmů Livesport Superligy začíná už tento víkend další část cesty do BigBoard Superfinále 2023, po které již kráčí top osmička ženské extraligy. O své slovo se hlásí i maskot Superfináleman. Ten rozjede postupně na několika halách svou show, ale to není vše! Vy sami si jej můžete odchytnout a vyhrát unikátní zážitek!


Superfináleman se zastaví na minimálně šesti duelech napříč Livesport Superligou a Extraligou žen. Jeho cesta začne už tento víkend v sobotu, kdy zavítá na první čtvrtfinálové utkání nejvyšší mužské soutěže mezi Bohemians a Chodovem.

Info, kde se maskot BigBoard Superfinále florbalu bude vyskytovat, se vždy dozvíte s předstihem na sociálních sítích Českého florbalu. Na hale nebude jen v pozici "čestného hosta", ale bude vás bavit tak, jak jste na něj zvyklí přímo ze superfinále. V rámci přestávkového programu rozdá fanouškům ceny a samozřejmě se s ním budete moci vyfotit.

Především si ale budete moci přímo na místě zasoutěžit ve speciálním kvízu a vyhrát neopakovatený zážitek - BigBoard Superfinále 360. Výherce se podívá na místa, kam se běžný fanoušek nedostane, ke dvěma vstupenkám na ty nejlepší místa v O2 areně dostane VIP catering, parkování zdarma, možnost se podívat do zázemí a být přímo u plochy při nástupu hráčů k zápasu.

Nezapomeň vyrazit za Superfinálemanem už tuto sobotu 11. března do UNYP Arény na čtvrtfinálové derby mezi Bohemians a Chodovem. Duel startuje v 17.00, maskota BigBioard Superfinále 2023 potkáš na Podvinném Mlýně už před zápasem!

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se