All Stars záležitostí finalistů. Češi mají poprvé tři muže v ideální sestavě MS!

Marek Beneš, Ondřej Němeček a Lukáš Bauer v All Stars týmu turnaje | foto: Martin Flousek/Český florbal

Národní tým sice nestačil v boji o zlato na suverénní Švédy, i tak ale dorovnal své maximum a těšit se může i z toho, že hned trojice hráčů byla zařazena do All Stars týmu turnaje.


Podruhé za sebou nechybí v nejlepší pětici brankář Lukáš Bauer a také útočník Marek Beneš. Doplnil je nově také český kapitán Ondřej Němeček. Všichni tři patří dlouhodobě mezi obrovské opory české reprezentace, což ukázali i na šampionátu.

Bauer znovu svými zákroky deptal nejednoho soupeře a Beneš se opět stal nejproduktivnějším z Čechů. Němeček pak jako správný kapitán dokázal skórovat v důležité okamžiky a celkově výrazně tvrdil českou defenzivu.

Vůbec poprvé se tak stalo, že by se v ideální sestavě turnaje objevili hned tři čeští florbalisté. Dosavadním maximem byli dva hráči ze lví smečky. Naposledy vloni v Helsinkách a předtím na domácím mistrovství světa v roce 2008. 

České trio doplnila trojice dalších finalistů. Spolu s Němečkem byl do ideálního obranného páru vybrán Emil Johansson, na pozici centra se v All Stars usadil Hampus Ahrén a chybět nesmí ani Alexander Galante Carlström, jenž opět ukázal svou střeleckou extratřídu a byl také vyhlášen nejužitečnějším hráčem turnaje.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se