TROOPERS vybojovali baráž! Chomutov padá do Národní ligy

Hráči TROOPERS se radují z gólu v play-down proti Chomutovu | foto: TROOPERS

Sedmé klání rozhodlo i druhou sérii play-down mužské 1. ligy. V něm uspěli brněnští TROOPERS, kteří tak doprovodí Start98 ve druhé fázi boje o udržení.


Brněnští florbalisté vykročili do duelu pravou nohou a už v první části jim dali dvougólový náskok Jakub Peška s Jiřím Knotkem. Chomutovští na startu druhé části snížili díky trefě Petra Lince. V závěru prostřední části se pak stala velká přestřelka. Domácí díky druhé trefě Knotka odskočili na rozdíl dvou tref, Západočeši však díky trefám Jakuba Holoveje s Lincem dokázali srovnat.

Ani ne o minutu později ale znovu vrátil TROOPERS do vedení Marek Jedlička a hned zkraje závěrečného dějství přišel rozhodující moment, kdy Peška s Petrem Voltnerem dali domácím už třígólové vedení. Chomutov se ale nehodlal vzdát. Při hře v šesti překonal nejprve skvěle chytajícího Melichara Michal Skuhrovec, který se pak postaral i o kontaktní zásah, který přišel 27 vteřin před koncem. Na srovnání už ale Chomutovu nezbyl čas a ten tak čeká v další sezoně boj v Národní lize. TROOPERS bude čekat bitva s jedním z poražených finalistů z nižší soutěže.

TROOPERS – DDQ Florbal Chomutov 6:5 (2:0, 2:3, 2:2) | Konečný stav série: 4:3

Branky: 12. Peška, 20. Knotek, 34. Knotek, 37. Jedlička, 43. Peška, 43. Voltner – 23. Linc, 36. Holovej, 37. Linc, 53. Skuhrovec, 60. Skuhrovec. Rozhodčí: P. Števček – R. Števček. Vyloučení: 2:3. Bez využití. Zásahy brankářů: Melichar 31 – Chabr 13. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se