Ústí jde dál! Postupují i Bulldogs Brno

Český florbal (ilustrační foto) | foto: Český florbal

1. liga mužů zná první postupující do semifinále. Roli papírového favorita totiž potvrdilo Ústí nad Labem, které nezaváhalo ani ve třetím duelu proti Kunraticím a po pouhých třech zápasech má zajištěné další kolo. Dál jdou rovněž Buldoci, kteří si poradili s Chomutovem. Mečbol si poté v sérii s Karlovými Vary zajistilo Kladno, Gullivers zase na domácím hřišti odvrátili vyřazení.


Zatímco v prvních dvou utkáních hrály Kunratice s Ústím vyrovnanou partii a šanci na výhru držely až do posledních minut, třetí střetnutí bylo v režii Severočechů. Ti nejdříve v první třetině vyrovnali a gólovým uragánem ve druhé části následně získali čtyřgólový náskok, který udrželi až do konce. Ústí tak ovládlo sérii poměrem 3:0 na zápasy a postupuje do semifinále.

Do dalšího utkání šly oba celky za stavu 1:1 a hrálo se tudíž o to, kdo urve postupový mečbol. Lépe na tom byly nejdříve Karlovy Vary, Kladno ale zvrátilo dvougólovou ztrátu a po divoké přestřelce se radovalo z vítězství 8:5. Západočeši tak budou v neděli odvracet vyřazení. Tomu se naopak vyhli Gullivers Brno, kteří si v utkání, do nějž naskočili všichni čtyři gólmani, poradili se Znojmem těsným výsledkem 6:5. 

Naopak Chomutovu se mečbol odvrátit nepovedlo a po pouhých třech zápasech čtvrtfinále se s tímto ročníkem loučí. Buldoci byli celé střetnutí o krok napřed a byť se Západočeši několikrát dostali na dostřel, soupeř jim vždy znovu odskočil a nakonec stvrdil postup výhrou 6:3.

Do sérií play-down poté vstoupily úspěšněji oba týmy z Havířova. Slovan uspěl na půdě Petrovic a ujal se vedení, Torpedo zase v závěrečném dějství odolalo stíhací jízdě Jaroměře a rovněž se mohlo radovat z prvního bodu.


Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se