Už je vás přes 10 000! Přijď taky na superfinále a buď součástí rekordu

Český florbal vstoupil do nové éry a jak jinak jí nejlépe oslavit než tím, že společně překonáme rekord v návštěvnosti na BigBoard Superfinále 2023. Staň se součástí něčeho výjimečného na florbalové bitvě roku!


Už teď je jasné, že všechny její aktéry požene dopředu parádní atmosféra. Počet diváků, který letošní florbalovou bitvu navštíví, je už nyní nad hranicí 10 000 fanoušků. Dva týdny před akcí tak útočíme na rekord z roku 2016, kdy souboj Chodova s Vítkovicemi sledovalo 12 144 diváků, což byla zároveň nejvyšší návštěva na ligovém duelu v dosavadní 30leté historii tuzemského florbalu.

Nečekají na vás ale jen atraktivní bitvy o titul. Ani letos nepřijdete o bohatý doprovodný program, který jen podtrhne atraktivitu celé sportovní události. Jedinečný zážitek vám umocní tradiční multimediální show, florbalový veletrh, autogramiády s florbalovými osobnostmi a další unikátní zážitky, které pro vás organizační štáb BigBoard Superfinále 2023 připravuje společně se svými partnery.

Superfinále florbalu 2022 | foto: Matyáš Klápa/Český florbal

To všechno si vychutnáte v pohodlí nejmodernější arény v Česku. Nečekejte na poslední chvíli. Nejlepší místa ve spodním patře jsou již téměř vyprodána. K dispozici je ale řada atraktivních míst v horních ochozech arény, odkud budete mít parádní přehled o celé velkolepé show, kterou vám BigBoard Superfinále znovu nabídne! Zkrátka, BigBoard Superfinále je den, kdy florbal patří všem, a v takový den se prostě nemůžete nudit či sedět doma! Vstupenky jsou k dispozici v sítích Ticketportal a Ticketmaster.

KUPUJ VSTUPENKY NA BIGBOARD SUPERFINÁLE 2023

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se