Za sto gólů ryzí odměna! Holba obdaruje týmy napříč florbalem

Holba 100 | foto: Český florbal

Český florbal spustil ve spolupráci s dlouholetým partnerem, pivovarem Holba, jedinečný projekt pro seniorské týmy napříč soutěžemi s názvem Holba 100. Týmy, které dosáhnout mety 100 vstřelených branek, obdrží karton 24 piv Holba Šerák. A nejen to! Vyhrát můžete také posezonní rozlučku.


Projekt Holba 100 je věnován všem seniorským týmům od Divize a 2. ligy žen níže, tedy i všem mužským a ženským týmům působícím v regionálních soutěžích. Každý tým, který v základní části soutěže dosáhne na metu stovky vstřelených branek, čeká odměna. Cílem projektu je přenést dlouholeté partnerství i jako podporu na nižší úrovně florbalu a odměnit tak týmy, které hrají aktivně a baví se florbalem.

"Holba je dlouholetý partner florbalu, který podporuje národní tým, elitní florbal či projekt Street Floorball League. Nyní je naším společným cílem partnerství promítnout napříč florbalem. Cílem je zapojit a ocenit týmy z nižších soutěží a věnovat jim zaslouženou odměnu za jejich sportovní úspěch v podobě překonání mety 100 branek v základní část sezony. Rádi bychom je společně motivovali dále se florbalem bavit," přibližuje nastavení projektu Roman Urbář, ředitel marketingu a komunikace ČF.

"Pivovar Holba chce být dlouhodobě nejen partnerem Českého florbalu, ale všech florbalových klubů napříč republikou. Dělat sport s láskou a radostí je nejen téma národních a elitních týmů, ale právě těch, jejichž zápasy se nevysílají v televizi. Sportovní úspěch podle nás patří všem. I proto jsme rádi, že společně s Českým florbalem můžeme spustit projekt Holba 100, jehož cílem je motivovat a odměnit za sportovní výkon týmy z nižších soutěží," říká Ondřej Hnila, brand manager pivovaru Holba.

Vyhraj rozlučku!

Kromě toho mají oceněné týmy šanci se zapojit do velkého souboje o posezonní rozlučku pro celý mančaft, a to se vším všudy - pití, výborné jídlo, DJ a tak dále. O to všechno se vám v případě úspěchu postará Holba! Ve hře budou i další hodnotné ceny. Holba a Český florbal si připravili tuto aktivitu na druhou polovinu sezony, takže všechny týmy a jejich hráči, kteří přesáhnou metu 100 vstřelených branek se mohou těšit na možnost vyhrát další hodnotné odměny.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se