Start98 odváží body z Jičína, Bohemka rozdrtila Liberec

Florbalistky Start98 Kunratice po vydařené situaci | foto: Start98 Kunratice

V Extralize žen v neděli došlo ke dvěma duelům 11. kola. Na půdu Jičína dorazily florbalistky Startu98, které po povedené dvouminutovce v první periodě berou výhru a Bohemians si doma smlsly na nováčkovi z Liberce.


Finance Novák FBK Jičín - FAT PIPE Tigers Start98 4:6 (3:3, 0:2, 1:1)

První třetina byla velmi vyrovnaná a padlo v ní hned šest branek. Jako první se již v 52. vteřině zápasu prosadila domácí Monika Hašková, načež na 2:0 pro Jičín zvyšovala Michaela Kacelová. Pak ale přišla smršť pražských gólů, neboť Start98 vstřelil tři branky během pouhých dvou minut a rázem tak otočil vývoj utkání na svou stranu. Ve 14. minutě pak ještě srovnala domácí kapitánka Gabriela Žůrková, to ale bylo naposledy, co bylo skóre vyrovnané. Tigers Start98 o svém triumfu rozhodly ve 33. minutě brankou Kristiny Zlatníkové na 5:3, která se nakonec stala tou rozhodující a tři body z tohoto zápasu tak putují do Prahy. 

Branky: 1. Hašková, 8. Kacelová, 14. Žůrková, 55. Egrtová - 10. Chaloupková, 11. Kovaříková, 12. Kovaříková, 25. Poláková, 33. Zlatníková, 49. Hanzlíková. Rozhodčí: Michal Reczai - Tadeáš Sidenberg. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:0. Diváci: 58. Zásahy brankářek: Marcela Velzelová 23 - Kristýna Janglová 41. | MATCH CENTER


FbŠ Bohemians - Crazy girls FBC Liberec 9:1 (2:0, 4:0, 3:1)

Klokanky tomuto zápasu dominovaly od prvních minut a už v polovině duelu vedly propastným rozdílem 6:0. První branku Liberec zvládl svému soupeři vsítit až po povedené akci Petry Müllerové v čase 46:32, to ale byly také všechny zásahy libereckých florbalistek v tomto utkání. Za domácí Bohemians nejvíce dominovala Gabriela Vaníčková, která si připsala tři kanadské body za tři asistence. Hráčkou utkání se pak stala dvougólová střelkyně Simona Pálková a brankářka Kristýna Karli předvedla 17 úspěšných zákroků.

Branky: 2. Pálková, 4. Projsová, 25. Pálková, 26. Císařová, 28. Hernandezová, 36. Urbanová, 53. Bartošová, 55. Bočanová, 58. Faltová - 47. Müllerová;. Rozhodčí: Lucie Hejnová - Tomáš Kostinek. Vyloučení: 2:0. Využití: 0:0. Diváci: 56. Zásahy brankářek: Kristýna Karli 17 - Kateřina Dlouhá 31. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se