Gattnar: Desítka Finům? Drželi jsme si své role

Dvouciferný debakl schytalo Finsko od českých juniorů na Polish Cupu. A velký podíl na tom měl Martin Gattnar, jenž skóroval hned čtyřikrát. Střelecké galapředstavení přitom stihl za pouhou jednu třetinu.


„Ze začátku se mi nehrálo úplně dobře. Trochu mi míček odskakoval a úplně jsem se necítil. Pak jsem se ale do toho dostal, což vyeskalovalo čtyřmi góly ve třetí třetině,” popisuje zápasové události Martin Gattnar. Především ocenil skvělou spolupráci v lajně, kde ho vepředu doplňují kluboví spoluhráči Adam Zubek a Adam Palčinský. 

Co však bylo důvodem takto drtivého triumfu nad silnými Finy? „Po předchozím utkání, po němž jsme si vyhodnotili, že v podstatě nikdo nedržel svoji roli, jsme si stanovili role nové. A všichni jsme si je drželi, což bylo základem úspěchu,” přiznává osmnáctiletý talent Vítkovic.

Finiš základní skupiny ovšem teprve na juniory čeká. Stane se jím sobotní střetnutí se Slovenskem, které slibuje třaskavý federální souboj. „Musíme udržet styl, jakým jsme hráli s Finskem. Nesmíme podcenit Slováky a přistoupit k zápasu stejně zodpovědně. Určitě chceme vyhrát a jít do finále,” vystihuje na závěr Gattnar.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se