Momenty roku 2022: Florbalisty sezony se stali Beneš s Krupnovou

Vítězové hlavních kategorií ankety Florbalista sezony 2021/22 – Eliška Krupnová a Marek Beneš | foto: Martin Flousek/Český florbal

Po skončení sezony došlo k vyhlášení tradiční ankety Florbalista sezony. Na trůn znovu usedla Eliška Krupnová. Mezi muži poprvé triumfoval Marek Beneš.


Slavnostní vyhlášení se konalo v pražském hotelu Belvedere, kde si pro nejvyšší ocenění došel poprvé v kariéře útočník Tatranu a hvězda šampionátu, který v roce 2021 hostily Helsinky, Marek Beneš. Pošesté si pak pro ocenění pro nejlepší českou hráčku roku došla Eliška Krupnová.

Beneš navíc triumfoval i v anketě MVP sezony Livesport Superligy. Hlasování extraligových hráček pak ovládla Michaela Mlejnková, která dovedla Ostravu k prvnímu titulu v historii. Mezi maskovanými oporami triumfovaly jedničky národních týmů Lukáš Bauer a Jana Christianová, juniorské ankety ovládli Vendula Maroszová se Šimonem Stránským. Nejlepšími trenéry sezony byli odbornou veřejností zvoleni Milan Fridrich a Lukáš Procházka, rozhodčími sezony se stali Libor Gavlas s Lukášem Mikulou. Hlasování fanoušků o hvězdu sezony si podmanili Filip Langer s Vanessou Rebeccou Keprtovou.

V rámci oslav 30 let od založení Českého florbalu se hlasovalo o moment uplynulých tří dekád, v němž uspělo domácí MS z roku 2008. Speciální videa ke všem pěti finálovým událostem pak ozdobila celý slavnostní večer.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se