Ryzí odměna. Holba opět vzala dva fanoušky na mistrovství světa

Výherci soutěže s pivovarem Holba (vlevo) a brand manažer pivovaru Holba Ondřej Hnila | foto: Richard Wagner

Stejně jako v předchozím roce na odložený šampionát v Helsinkách, i letos partner Českého florbalu pivovar Holba zprostředkoval dvěma šťastlivcům jedinečný zážitek v podobě víkendového tripu na světový šampionát.


"Jsme strašně rádi, že se nám jako pivovaru Holba daří propojovat partnerství s Českým florbalem napříč celým sportem. Jedním z těchto propojení je právě projekt ‚leťte s Holbou na mistrovství světa’, který máme hodně rádi a je to jeden ze stěžejních projektů, v rámci nichž jdeme přímo k fanouškům. Věřím, že si to zde v Curychu užijí," říká brand manažer pivovaru Holba Ondřej Hnila.

Šťastnou výherkyní se stala paní Helena Nyklová, která se ve správný čas dovolala jako třetí do studia rádia Evropa 2 a mohla se tak po právu radovat ze zisku dvou vstupenek do českého sektoru. "Přišlo mi to naprosto neuvěřitelné, že se dá takovýto zájezd vyhrát. Normálně by mě nenapadlo telefonovat do rádia, ale mistrovství světa ve florbale bylo takové lákadlo, že jsem si řekla, že to zkusím a vyšlo to," raduje se.

S sebou do Švýcarska si vzala výherkyně syna. "Těším se, že budeme fandit Čechům v semifinále a doufejme i ve finále," říká usměvavá žena, která si sama ráda zahraje florbal a dvě ze tří jejích dětí jsou registrovanými členy Českého florbalu. A nejen to, kromě florbalu má velmi osobní vazbu i k místu konání. "Prožila jsem tu v součtu asi tři roky, takže mám Curych moc ráda. To, že je mistrovství světa tady, je samozřejmě plus, ale i kdyby se hrálo v Helsinkách, tak bych jela," dodává.

Krátce před startem světového šampionátu také spustil Český florbal ve spolupráci s Holbou projekt Holba 100, který je zaměřen na týmy z nižších soutěží. Podaří-li se celkům od Divize a 2. ligy žen níže nasázet 100 branek, mohou se těšit na karton jedenáctistupňového piva Holba Šerák, který mimo jiné doprovází i české fanoušky na šampionátu. O uplynulém víkendu se to povedlo hned dvěma divizním celkům – blanenskému Atlasu a kádru plzeňských Goril. "Doufám, že těch týmů bude co nejvíce. My se na to těšíme a co jsem zaznamenal, tak se těší i týmy," říká Hnila.

Rozhovory s výherkyní zájezdu do Curychu a brand manažerem pivovaru Holba:

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se