Zprávy

KFC Street Floorball 2024
dnes
Přestup

Čermák vyhlíží severskou misi! Po treblu jde do Jonköpingu

Český florbal bude mít dalšího zástupce v zahraničním klubu. Do švédského Jönköpings IK přestupuje Martin Čermák, který strávil předešlé tři sezony ve střešovickém Tatranu. Po úspěchu v domácím poháru, Champions Cupu i BigBoard Superfinále tak vyhlíží novou výzvu na severu.

1 minuta

dnes
Ohlasy

Juniorky zakončily kemp a vyrážejí do Finska. Čeká nás dlouhá cesta, hlásí Sikorová

Čas před startem Mistrovství světa juniorek 2024 se neúprosně krátí a českou reprezentaci tak čeká po ukončeném soustředění přesun do Finska. Jak se akce líbila Nele Sikorové a co na tým říká hlavní trenér Tomáš Martiník?

1 minuta

dnes
Přestup

Stabilní opora přestupuje: Bína mění po více než dekádě Boleslav za Lípu

Po 11 letech v dresu Mladé Boleslavi míří za změnou Jakub Bína. Autor 175 gólů v nejvyšší soutěži a trojnásobný superligový mistr přestupuje do České Lípy, kde chce dát své kariéře nový impulz. Odchovanec Havlíčkova Brodu si v dresu Středočechů prožil kompletní pouť od dorosteneckých let až po nejvyšší florbalové mety.

2 minuty

dnes
Novinka

Startuje MS juniorek! Češky prověří Slovensko, Švýcarsko a Lotyšsko

Start světového šampionátu juniorek 2024 již odpočítává posledních pár dní a národní tým již finišuje svou přípravu. Na koho Češky narazí v základní skupině a nad kterým soupeřem visí největší vykřičník?

3 minuty

dnes
Street Floorball League

KFC Street Floorball League je zpátky! Přihlašujte se právě teď

Populární turnajová série se představuje místa a termíny. Letošní ročník KFC Street Floorball League nabídne stejně jako loni šest turnajů, při nichž si užijete neopakovatelnou zábavu a nasbíráte spoustu super zážitků. Chystá se řada novinek, jako je dvoudenní turnaj na Holbě s kulturním programem, po delší odmlce SFL zavítá do Karlových Varů či Liberce a připravuje se premiérově čistě dívčí turnaj. Neváhejte a registrujte se nyní!

3 minuty

včera
Mládež

Hattrick ve finále MČR starších žáků porazil Bulldogs, bronz vybojoval Litvínov

Závěrečný turnaj Mistrovství České republiky starších žáků 2024 vrcholil finálovým dnem. V Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi se od nedělních ranních hodin rozjely souboje o konečné umístění. Finále bylo výhradně brněnskou záležitostí, Hattrick porazil Bulldogs 7:1. Třetí místo vybojoval Litvínov, který zvítězil 4:3 nad Pískem.

3 minuty

4.5.2024
Mládež

Druhý den MČR starších žáků 2024. V semifinále Písek, Litvínov a oba týmy z Brna

Závěrečný turnaj Mistrovství České republiky starších žáků pokračoval druhým dnem. Sobotní program zahájily čtyři osmifinálové zápasy, jejichž vítězové doplnili ve čtvrtfinále už čtyři jisté postupující z pátečních bojů. Všechny zápasy se hrají v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi.

3 minuty

3.5.2024
Rozhovor

Potřebujeme najet na koleje, v nichž jsme fungovaly již předtím, hlásí z kempu Břeská

Už jen necelý týden zbývá do startu mistrovství světa juniorek, kde Češky budou obhajovat stříbrné medaile z předchozího cyklu. Přípravy národního týmu aktuálně finišují na kempu v Čeladné, při němž hráčky ladí poslední detaily. Více prozradila útočnice Andrea Břeská.

2 minuty

3.5.2024
Mládež

První den MČR starších žáků 2024. Známe vítěze základních skupin

V Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi v pátek 3. května začal závěrečný turnaj Mistrovství České republiky starších žáků. Během úvodního dne bylo na programu kompletních dvanáct zápasů v rámci bojů v základních skupinách. Rozhodovalo se o přímých postupujících do čtvrtfinále a osmifinálových dvojicích.

3 minuty

2.5.2024
Preview

Žákovské mistrovství odstartuje v Boleslavi. Kdo se popere o titul?

Už v pátek v Městské sportovní hale v Mladé Boleslavi odstartuje poslední turnaj, na němž se rozhodne o českých šampionech. Ti vzejdou z dvanáctky účastníků MČR starších žáků.

1 minuta