Bratři Hanákovi znovu spolu! Radek doplní kádr mistra

Radek Hanák se stal posilou Tatranu Střešovice | foto: ESA logistika Tatran Střešovice

Na superligové scéně dojde k obnovení rodinné spolupráce. Po trase Black Angels – Tatran se vydal Radek Hanák, který tak následuje kroky svého mladšího bratra.


Pětadvacetiletý odchovanec českokrumlovských Rytířů působí v Livesport Superlize od sezony 2019/20, kdy se stal součástí kádru tehdejšího nováčka Black Angels. V jeho řadách vydržel až do konce aktuální sezony, v níž si připsal celkem 34 bodů. Svou výraznou sílu ukázal především v play-down, v němž se podílel na záchraně celkem třinácti body v sedmi kláních (10+3). V nejvyšší soutěži odehrál Hanák 153 duelů, v nichž posbíral celkem 135 bodů. 

Trasa mezi úřadujícím šampionem a Bleky je v posledních letech celkem pravidelně využívána. Hanák se totiž v Tatranu nepotká jen se svým mladším bratrem, ale také s dalším bývalým spoluhráčem Jakubem Bočkem, který má za sebou premiérový rok ve Střešovicích.

Tatran přivedl první nové jméno do svých řad, již dříve oznámil, že svou kariéru končí dlouholetá opora zadních řad Martin Mühlfait a také bronzový medailista z MS v Helsinkách David Šimek. Z týmu navíc odešel univerzál Martin Čermák, jenž zamířil do švédské SSL, kde bude působit v kádru Jonköpingu.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se