KLADENSKÝ SOSIK SLAVÍ PRVENSTVÍ V SUBTERRA CUPU CHLAPCŮ, VE FINÁLE PŘEHRÁL JIHLAVSKOU PRŮMYSLOVKU!

Popis fotky

Největší akce roku BigBoard Superfinále je v plném produ. Po středoškolském finále Subterra Cupu dívek si to rozdali ve finále chlapců SPŠ stavební a OA z Kladna a jihlavská SPŠ technická a automobilní. Kladenští od úvodních minut zápasu byli ve vedení a po vítězství 5:2 slaví zisk zlatých medailí!

SPŠ stavební a OA Kladno - SPŠ technická a automobilní Jihlava 5:2 (4:1, 1:1) 
Kladenská SPŠ stavební a OA si účast ve finále zajistila po úspěšném boji se soupeřem z Libercem a mohla slavit se svým fanklubem. Ve východní části se poté zadařilo jihlavské průmyslovce, která si účast na největší akci roku zajistila po finálovém vítězství se Znojmem. 

Utkání začalo hned od úvodu aktivně z obou stran, lépe do duelu vstoupili Kladenští, jež se ujali dvoubrankového vedení. Celek z Vysočiny sice rychle dokázal reagovat, ale do konce prvního poločasu se ještě dvakrát radoval za mohutné podpory svých fanoušků kladenský Sosik. 

Ve druhé polovině Kladenští si již vítězství vzít nenechali, po nešťastném odrazu od jednoho z jihlavských skóre dokonce navýšili. Výsledek ještě v závěru sice dokázal korigoval na klubové scéně útočník střešovického Tatranu a juniorský reprezentant Adam Bureš, to však bylo od jihlavské průmyslovky vše. Kladenská SPŠ stavební a OA tak před 3 531 diváky slaví titul Subterra Cupu v kategorii chlapců po výhře 5:2, jihlavská SPŠ technická a automobilní bere stříbrné medaile. 

 

FOTOGALERIE

ZÁZNAM Z UTKÁNÍ


Sestavy: 

SPŠ stavební a OA Kladno: Brtník, Čížek, Dupač, Fišer, Frýba, Husák, Juzl, Kelíšek, Koula, Procházka, Ptáček, Šolle, Tuma, Teplárek, Valuš, Vašina, Vocílka, Volf 

SPŠ technická a automobilní Jihlava: Veselý, Krpálek - Adam, Bartoška, Bureš, Jirků, Merhaut, Milichovský, Pech, Stehlík, Stránský, Štaiger, Voslář 

Generální partneři

Hlavní partneři

Vyhledávání

Subterra Cup

E-mail

heslo

Zapomněl/a jsem heslo

Nebo

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se