Školské poháry: Postup do národního finále jako dárek k Vánocům

Popis fotky

Subterra i ČEPS Cup za sebou mají první fázi aktuálního ročníku. Ve čtvrtek 21. prosince se odehrály poslední duely v rámci dalšího ročníku oblíbených školských pohárů.

Středoškolský Subterra Cup, do nějž se v probíhajícím ročníku zapojilo nejvíce školských týmů napříč kategoriemi chlapců a dívek, už zná první finalisty, kteří se v březnu poperou o místečko v O2 areně. Zajímavou formou postoupili florbalisté ze SŠ PTA v Jihlavě, kteří ovládli krajské superfinále. V souboji dvou průmyslovek, které uspěly na úvodních dvou krajských finálových turnajích, zdolali školáci z krajského města Vysočiny konkurenty z Třebíče. Obdobným způsobem se rozhodne také v dívčí kategorii, kde se v bitvě o "nejlepší tým kraje" potkají OH a HŠ Havlíčkův Brod a OA, VOŠZ a SZŠ, SOŠS Jihlava.

Také v ČEPS Cupu se první účastníci národního finále kvalifikovali na Vysočině. Do boje o hodnotné ceny a medailové pozice se probily žačky ze základní školy v Golčově Jeníkově, který leží na hranici se Středočeským krajem, a chlapci se ZŠ Komenského Žďár nad Sázavou.

V rámci obou pohárů se také dohrávají okresní kola, která byla kvůli stávkám na některých školách odložena. V nejbližších dnech tak budou známé všechny účastnice a všichni účastníci krajských bitev, z nichž vzejdou později finalisté.

Harmonogram školských pohárů:

1. 11. – 15. 12. 2023 | Okresní kola (odehráno/dohrává se)
18. 12. – 2. 2. 2024 | Krajská finále (hraje se)
Březen 2024 | Národní finále
14. 4. 2024 | BigBoard Superfinále 2024 (pouze Subterra Cup)

Generální partneři

Hlavní partneři

Vyhledávání

Subterra Cup

E-mail

heslo

Zapomněl/a jsem heslo

Nebo

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se