Školské poháry startují již příští týden. Subterra Cup hlásí rekordní účast

Popis fotky

Už v průběhu příštího týdne odstartují oblíbené školské poháry ČEPS a Subterra Cup. Středoškolský pohár hlásí na prahu dalšího ročníku dějepisný milník.

Subterra Cup, u nějž je velkým lákadlem účast v BigBoard Superfinále 2024, znovu skokově posunul rekordní hranice. Do dění se zapojí 828 týmů z 633 škol. Oproti minulému ročníku se tedy přihlásilo o téměř sto škol více.

Pohár základních škol ČEPS Cup bude hrát dohromady v obou kategoriích 1162 týmů z 892 škol. Oproti minulému ročníku tak stoupl celkový počet o více než stovku.

První turnaje se v obou pohárech rozeběhnou již během nadcházejícího týdne, a to turnaji v okrese Bruntál. Okresní kola budou na programu až do poloviny prosince a hned nato bude následovat další fáze.

V rámci ČEPS Cupu se nejvíce přihlášek eviduje v chlapeckém pavouku v Moravskoslezském kraji (113) a více než stovka škol pak pochází z Jihomoravského kraje. Tradičně vysoké zastoupení má i Středočeský kraj, kde je pro změnu přihlášeno nejvíce dívčích celků.

Subterra Cup pak eviduje nejvíce školních týmů ve Středočeském kraji a Praze, mezi dívkami pak hlásí druhý nejvyšší počet zástupkyň Jihočeský kraj.

Harmonogram školských pohárů:

1. 11. – 15. 12. 2023 | Okresní kola
18. 12. – 2. 2. 2024 | Krajská finále
Březen 2024 | Národní finále
14. 4. 2024 | BigBoard Superfinále 2024 (pouze Subterra Cup)

 

Generální partneři

Hlavní partneři

Vyhledávání

Subterra Cup

E-mail

heslo

Zapomněl/a jsem heslo

Nebo

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se