BIGBOARD SUPERFINÁLE ODŠPUNTOVAL STŘEDOŠKOLSKÝ SUBTERRA CUP. PRVNÍ NA ŘADĚ BYLO FINÁLE DÍVEK

Popis fotky

Vrchol probíhající sezony v podobě dlouho očekáváného BigBoard Superfinále je konečně tu! Krátce po otevření bran největší haly v Česku se proti sobě v rámci Subterra Cupu střetly dvě nejlepší střední školy v kategorii dívek.

Gymnázium J. A. Komenského - Gymnázium Brno, třída kapitána Jaroše 6:7 (2:2, 4:5) 
Nabitý program BigBoard Superfinále odstartovalo v 10.30 finále Subterra Cupu dívek. O titul nejlepší střední školy si to rozdaly Gymnázium Jana Ámose Komenského z Nového Strašecí a Gymnázium Brno, třída kapitána Jaroše. Oba týmy, které se dnes v O2 areně představily, vzešly z národního finále konaného 20. března v pražském sportovním centru Hamr Braník. 

Lepší vstup do utkání hraného na dva patnáctiminutové poločasy měly hráčky z brněnského gymnázia. O úvodní branku se v čase 3:46 postarala Klára Pilařová. Z vedení se však příliš dlouho těšit nemohly, vyrovnání totiž přišlo už za pouhé čtyři vteřiny z hole Terezy Brožkové. Za necelé dvě minuty se Novému Strašecí podařilo převzít otěže utkání na svou stranu, na 2:1 upravovala Klára Bačkovská. Tento stav ale do konce prvního poločasu nevydržel, necelé čtyři minuty před jeho koncem síťku rozvlnila Ema Hanáková. Brňanky navíc dostaly příležitost trestného střílení, které však Veronika Machálková neproměnila.

Druhá půle začala lépe pro hostující Gymnázium Brno. Díky dvěma slepeným brankám Veroniky Machálkové vedla Jaroška už 4:2. V čase 23:34 pak hráčka Bulldogs Brno zkompletovala hattrick. Tři góly se povedlo nasázet také Brožkové a Bačkovské z Nového Strašecí. Velmi dramatické a vyrovnané klání, kterému v O2 areně přihlíželo 2 224 diváků, bylo ještě minutu před koncem vyrovnané 6:6. Do nájezdů se ale nešlo, v čase 29:08 duel rozsekla Klára Pilařová, a přisoudila tak vítězství brněnskému gymnáziu. 

FOTOGALERIE

ZÁZNAM Z UTKÁNÍ


Sestavy: 

Gymnázium J. A. Komenského: Bačkovská, Brožková, Bünterová, Hliboká, Kučerová, Vlčková, Peková, Pochmanová, Macáková, Filipová, Studená, Ulmanová, Tóthová.

Gymnázium Brno, třída kapitána Jaroše: Hanáková, Jedličková, Dvořáčková, Jarošová, Kulová, Pilařová, Behringerová, Kynčlová, Krbůšková, B. Machálková, V. Machálková, Hartmannová, Havlíčková, Coufalová.

 

Generální partneři

Hlavní partneři

Vyhledávání

Subterra Cup

E-mail

heslo

Zapomněl/a jsem heslo

Nebo

Ještě nemáte účet?

Zaregistrujte se

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se