Junioři Vítkovic obrat nedotáhli, první finále vyhrála Sparta

Lavička juniorů Vítkovic v průběhu semifinále proti Mladé Boleslavi | foto: 1. SC TEMPISH Vítkovice

V úvodním zápase finále CE ligy juniorů porazila Sparta Vítkovice 5:3. O vítěznou trefu Pražanů se v Ostravě postaral Matyáš Bláha.


1. SC TEMPISH Vítkovice – ACEMA Sparta Praha UNYP 3:5 (0:2, 1:1, 2:2) | stav série: 0:1

Do duelu vstoupili lépe hosté z Prahy, když ve 13. minutě využil přesilovou hru Michael Wertheim. Sparta přidala další dva góly a těsně po polovině zápasu vedla 3:0. Jenže domácí dokázali nepříznivý stav zvrátit. Nejprve před koncem druhé třetiny snížili na 1:3 a po přestávce dvěma bleskovými trefami vyrovnali! Velkolepý obrat se jim ale nakonec nepodařil. Ve 45. minutě úspěšně dorazil míček do branky Bláha. Sparťané výhru ještě další brankou potvrdili a závěrečný tlak Vítkovic úspěšně ubránili.

Sparta porazila Rytíře poprvé v sezoně a ve finálové sérii nejvyšší juniorské soutěže vede 1:0. Druhý zápas je na programu hned zítra odpoledne, hrát se bude opět v Ostravě.

Branky: 38. Balner, 41. Vít, 41. Sitora - 13. Wertheim, 16. Šváb, 34. Čermák, 45. Bláha, 52. Šlosar. Rozhodčí: Humeňanský - Minařík. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:1. Diváků: 202. Zásahy brankářů: Prašivka 7 - Šimáček 25 | MATCH CENTER


Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se