Šílené čtvrté finále 1. ligy mužů! Bulldogs srovnali sérii

Finále 1. ligy mužů mezi Bulldogs a Kladnem | foto: Bulldogs Brno

Prvoligové finále mužů dospělo do svého čtvrtého zápasu, ve kterém drželo mečbol Kladno. Brněnští Bulldogs ale v hodonínské hale dokázali emotivní duel ovládnout a rozhodne se tak v sobotu v Kladně.


Bulldogs Brno - Kanonýři Kladno 6:5 (1:0, 1:2, 4:3) | Stav série: 2:2

Bulldoci věděli, že jim před čtvrtým finálovým zápasem 1. ligy mužů jde o všechno a nemohli si tak přát lepší vstup do utkání. Po bezbrankové první deseti minutovce se totiž dostali do vedení trefou Lukáše Kučery a ve druhé periodě tento náskok zvýšili dalším zásahem. Pak ale přišla odpověď v podobě dvou tref Kanonýrů a bylo tak srovnáno na 2:2. A tento stav také později přesně nadefinoval celou sérii, neboť po velmi šílené třetí třetině, v níž padlo dohromady sedm gólů, si vítězství 6:5 vybojovali domácí brněnští florbalisté. Ti se vrátili do utkání i přes kladenské vedení 3:2 a 4:3 a rozhodující trefu zapsali v neuvěřitelném čase 59:47. Toto finále tak rozhodne až pátý duel.

Branky: 12. Kučera, 24. Vaverčák, 43. Vaverčák, 50. Sedmera, 54. Kalousek, 60. Mráz - 29. Fišer, 32. Papoušek, 42. Janda, 46. Bachmaier, 57. Tomášek. Rozhodčí: R. Sýkora – Tkáč. Vyloučení: 1:1. Využití: 0:0. Diváci: 512. Zásahy brankářů: Koudelka 29 – Ponomarev 25. | MATCH CENTER

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se