Startuje prodej předplatného na videoplatformu. Ulovte si speciální slevy!

Ceskyflorbal.tv, Ilustrační foto | foto: Český florbal

Se začátkem elitních soutěží se otevírá také šance pro fanoušky na nákup předplatného na zbrusu novou videoplatformu ceskyflorbal.tv. Neváhejte a vyberte si jednu ze speciálních akcí, které pro vás Český florbal přichystal.


Cena standardního předplatného je 1799 korun za rok, měsíční zakoupíte za 199 Kč. Platnost každého předplatného je od dne nákupu do stejného dne následujícího měsíce/roku (př. od 1. 9. 2023 do 1. 10. 2023). Během úvodních měsíců provozu nové platformy ale můžete výrazně ušetřit. Český florbal si připravil za účelem představení platformy pro širší skupinu fanoušků speciální možnosti, jak se k přenosům dostat za mimořádných podmínek.

Startovací slevy pro každého!

Pro první nákup můžete získat 50% slevu na první měsíc v případě zakoupení měsíčního předplatného. Stejně tak je připravena 10% sleva na nákup ročního předplatného. Roční předplatitelé navíc získají jistotu minimálně čtyř domácích utkání českých týmů ve čtvrtfinále Champions Cupu, jelikož se podařilo získat práva na tato utkání pro český trh a budou součástí obsahu ročního přístupu.

Jak tyto slevy získat? Stačí při nákupu zadat slevový kód START50 (pro zisk 50% slevy), nebo PRVNIROK10 (pro zisk 10% slevy). Využít těchto kódů může každý, nabídka je však časově omezená - do 30. 9. na roční předplatné, zvýhodněný tarif na první měsíc pořídíte až do konce října.

Registrovali jste se v minulé sezoně na TVCOM? Pak máte celoživotní slevu!

Každý fanoušek, který byl v minule sezoně registrovaný na platformě TVCOM, obdržel e-mail se speciální věrnostní slevou 25 %, která platí na veškerá předplatná a reprezentační balíčky. Akce platí od zaplacení registrace až do doby, než předplatitel poprvé přeruší kontinuitu nákupu předplatného (měsíčního nebo ročního). Délka doby čerpání této slevy je tak plně v rukou každého fanouška.

Na e-mailovou adresu zadanou při registraci obdrželi diváci unikátní kód, který je platný do 30. září a může být uplatněn až třikrát, což v praxi znamená, že držitel kódu může potěšit někoho ze svých blízkých či přátel. Český florbal chce touto dlouhodobou věrnostní slevou ocenit přízeň diváků z uplynulého ročníku. Pokud zprávu s kódem ve své schránce nevidíte, koukněte pro jistotu do nevyžádané pošty.

Jak to bude s reprezentací? Premiéru obstará EFT v Ústí

První vysílanou reprezentační událostí na platformě bude domácí turnaj Euro Floorball Tour. Zápasy českého týmu poběží v produkci mediálního partnera České televize. Sobotní duel se Švýcarskem uvidíte na hlavním kanále ČT sport, páteční bitvu s Finskem a nedělní klání proti Švédsku přinese ČT sport Plus, dle vývoje volejbalového mistrovství Evropy je v jednání možné zařazení pátečního utkání i na obrazovky ČT Sport.

Všechna utkání českého týmu bude možné zdarma po registraci zhlédnout současně na videoplatformě ceskyflorbal.tv. Fanoušci v České republice mohou sledovat i ostatní zápasy z turnaje živě na platformě se speciální slevou - za jednotlivé utkání zaplatí 100 korun, za balíček všech tří nečeských duelů 200 Kč. Pro zahraniční diváky platí vzhledem k mediálním právům plný tarif - 9 eur za utkání, 19,90 eur za balíček všech šesti utkání EFT.

Budoucí utkání reprezentačních týmů v sezoně jsou předmětem jednání o právech a budou na platformě k dispozici ve speciálních balíčcích během podzimu 2023, jak již bylo uvedeno reprezentační utkání nejsou součástí předplatného.

Co je součást předplatného?

Při zakoupení jakéhokoliv typu předplatného obdržíte přístup ke sledování zápasů z elitních soutěží a Poháru Českého florbalu. Pro pravidelné předplatitele se chystají slevy na reprezentační balíčky a zápasy Poháru mistrů. Roční předplatitelé získají automaticky přístup k domácím utkání českých týmů na Champions Cup zdarma jako součást předplatného.

Na platformě ceskyflorbal.tv najdou fanoušci také záznamy zápasů či prémiový obsah z elitních soutěží i reprezentace. Zdarma za registraci budou k dispozici sestřihy zápasů a rozhovory po utkáních.

Máte otázky? Pusťte si podcast

Na spoustu otázek ohledně videoplatforem odpovídá v novém díle podcastu Floor Talk Roman Urbář, ředitel marketingu a komunikace Českého florbalu. Téma platformy ceskyflorbal.tv najdete v čase 06:56 – 42:40. Urbář hovoří nejen o ceně samotné služby, ale také o kvalitě přenosů i palčivém tématu přístupů.

6:56 – Videoplatforma obecně.
17:30 – Cena videoplatformy.
26:00 – Kvalita přenosů.
34:00 – Stay Live vs. TVCOM
38:14 – Přístupy.

Loading

Search

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se