Zprávy

dnes
Organizace

Informace k licenčnímu řízení: Kromě jednoho oddílu superligy získaly všechny týmy licenci na sezonu 2024/2025

Před otevřením přihlášek do soutěží pro sezonu 2024/2025 proběhlo s účastníky elitních soutěží licenční řízení. Licenční komise Českého florbalu ve spolupráci se Soutěžním úsekem Českého florbalu řešila situaci v Livesport Superlize. Podmínky pro udělení licence nesplňuje oddíl Black Angels, který dlouhodobě neplnil kritéria týkající se ekonomického fungování klubu.

3 minuty

dnes
Tisková zpráva klubu

Juniorský reprezentant Holásek posílil Mladou Boleslav

Po návratu Adama Hemerky z Finska ohlásili Středočeši další posilu. Tým pod velením Joonase Naavy doplní juniorský reprezentant Lukáš Holásek, který v uplynulém roce působil v mládeži švédského velkoklubu Pixbo Wallenstam. V klubu podepsal tříletou smlouvu.

1 minuta

dnes
Tisková zpráva klubu

Novinky v Bolce: Vrací se Hemerka, kariéru končí Šebek

Po ročním působení ve finském Classicu se do Mladé Boleslavi vrací reprezentant Adam Hemerka. Své působení ve středočeském klubu naopak končí Daniel Šebek. Bývalý reprezentant a jedna z výrazných tváří Livesport Superligy končí kariéru.

5 minut

dnes
Přestup

Reprezentantka Mechlová oživí ČEZ Extraligu, vrací se do Tatranu

V nejvyšší české soutěži bude znovu působit juniorská vicemistryně světa a bronzová medailistka ze šampionátu v Singapuru Michaela Mechlová. Produktivní obránkyně se vrací do střešovického Tatranu po ročním působení ve finské F-Liize.

2 minuty

včera
Ohlasy

Nezapomenutelná jízda, hodnotí bronzový úspěch kapitánka Hlaviznová

České reprezentantky vezou z Lahti bronzové medaile. V boji o konečné třetí místo si poradily se Švýcarkami a přidaly do sbírky už šestý cenný kov. „Zní to naprosto fantasticky. Musím říci, že to byla naprosto nezapomenutelná jízda,” hodnotí celý šampionát kapitánka Tereza Hlaviznová.

2 minuty

včera
Ohlasy

Takový průběh jsme si proti Švýcarkám naplánovaly, říká Břeská. Jak se bude slavit?

Dala veledůležitý gól sekundu před koncem druhé třetiny, přičemž v zápase zaznamenala i asistenci. Andrea Břeská se výrazně zapsala pod bronz českých juniorek, který si odváží ze světového šampionátu ve finském Lahti. Jak viděla závěrečný souboj se Švýcarskem?

2 minuty

včera
Souhrn

Juniorky si odvážejí bronz z MSJ! Švýcarky porazily pěti góly

Rozhodující den mistrovství světa juniorek dopadl výtečně. České hráčky také na druhý pokus porazily v Lahti Švýcarsko a berou bronzové medaile. Jde tak již o čtvrtý medailový šampionát naší reprezentace v řadě. Klíčový duel dopadl výsledkem 5:1, který se začal slibně rodit už během první třetiny.

2 minuty

11.5.2024
Ohlasy

V zápase jsme byly lepší, rozhodlo neproměňování šancí, smutní Brucháčková

České juniorky vstřebávají prohru v semifinále, která je stála postup do bojů o zlato. V dobře rozehraném utkání Finsko rozhodlo v prodloužení a Češky tak čeká souboj o bronzové medaile. Jak zápas hodnotí jedna z opor národního týmu Anna Brucháčková?

1 minuta

11.5.2024
Souhrn

Juniorky v semifinále padly s Finskem a zahrají si o bronz

České juniorky čelily v přímém boji o postup do finále domácím Finkám. Dramatický duel rozhodlo bleskové prodloužení, které odsoudilo národní tým do bojů o třetí místo na turnaji.

2 minuty

11.5.2024
Ohlasy

Důležité bylo, že jsme se nenechaly zastrašit jejich prvním gólem, říká po zápase s Lotyšskem autorka hattricku Fuchsová

České juniorské reprezentantky si po Slovensku a Švýcarsku poradily také s Lotyšskem. Svěřenkyně kouče Tomáše Martiníka rozstřílely tým z Pobaltí poměrem 16:2, a potvrdily tak první místo ve skupině A. Už dnes od 15 hodin je čeká klíčový semifinálový duel proti Finsku, který rozhodne o postupujícím do bitvy o zlato. Spoléhat se v něm budou i na 17letou Lindu Fuchsovou, která se podělila o dojmy z utkání proti Lotyšsku, v němž nasázela hattrick, nebo o to, jak vyhlíží semifinále proti zemi tisíce jezer.

2 minuty