Berka: S výsledkem jsme spokojení, vše si ale ještě musíme zanalyzovat

Mužská reprezentace podruhé v historii ovládla podnik Euro Floorball Tour. Povedený turnaj ve švýcarském St. Gallenu, který byl zároveň poslední přípravou před listopadovým mistrovstvím světa, zhodnotil trenér Jaroslav Berka.


Poprvé se reprezentaci povedlo EFT vyhrát v dubnu 2014 v České Lípě. "Jsme spokojení s výsledkem, nicméně budeme potřebovat čas, abychom si s realizačním týmem vyhodnotili naše výkony. Potřebujeme vše dobře zanalyzovat, abychom věděli přesně na čem pracovat," ví trenér Berka.

Češi dokázali udolat na nájezdy Švédsko i Finsko. "Tato vítězství se cení, neboť jich zatím není v historii tolik. Určitě pomáhají sebedůvěře a budování identity. Ale jak už jsem říkal, tak si to musíme vyhodnotit z pohledu konkrétních aspektů v naší hře, ať nám to neudělá v něčem zmatek," krotí lehce euforii hlavní kouč.

"Vyplynula nám spousta detailů, ve kterých můžeme být lepší, ale jsou to věci, na kterých jsme ještě tolik nemakali. To znamená, že můžeme být určitě lepší v přesilovce, v oslabení pět na šest, v útočných a obranných standardkách," nachází Berka situace, na něž se bude reprezentace zaměřovat na posledních akcích před odjezdem na světový šampionát.

Ty budou celkem dvě. "Za necelý měsíc máme kemp v Kutné Hoře a potom nás už čeká finální příprava před mistrovstvím světa spojená s teambuildingovým soustředěním a samotný šampionát," prozrazuje český trenér program před vrcholnou akcí, která odstartuje již 3. listopadu.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se