Chodov vyhrál titul v první lize juniorek! Přetlačil Tatran ve vyrovnaném duelu

hráčky Chodova po vítězství nad Tatranem | foto: FAT PIPE FLORBAL CHODOV Flickr

Ve čtvrtek 18. dubna se odehrál druhý finálový zápas mezi Tatranem a Chodovem. Utkání nakonec skončilo pouhým jednobrankovým rozdílem ve prospěch hostujících hráček, které se tak opět po roce radují z titulu!


Tatran Střešovice - FAT PIPE FLORBAL CHODOV 5:6 (1:1, 3:4, 1:1) 

Chodov otevřel skóre v šesté minutě, Tatran ho ale těsně před koncem první třetiny dorovnal. Podobný průběh pokračoval i v další části. Lvice si vytvářely náskok a Střešovice je obratem vyrovnávaly, neboť se velmi snažily prodloužit sérii o třetí zápas. Napínavý duel nakonec rozhodla střela Kláry Jiříkové ve čtyřicáté třetí minutě, díky které Chodov odskočil do dvougólového vedení.

Přestože Tatran obratem náskok snížil na 5:6, nedokázal už během základní hrací doby stav dorovnat a byl to tak tým z Jižního Města, který nejen vyhrál sérii 2:0, ale hlavně získal titul v 1. lize juniorek! Hvězdou utkání vítězného celku byla zvolena Barbora Vávrová, autorka páté branky. 

Chodovské lvice tak obhájily titul z uplynulé sezony a navázaly tak na parádní výkony v základní části, kterou proletěly naprosto suverénním způsobem. 

Branky: 19. Prokůpková, 21. Soukupová, 31. Fuchsová, 37. Bláhová, 47. Fuchsová - 6. Břeská, 25. Štekerová, 27. Fáčková, 34. Křtěnová, 39. Vávrová, 43. Jiříková. Rozhodčí: Novák – McIntosh. Vyloučení: 2:1. Využití: 1:0. Diváků: 226. Zásahy brankářek: Novotná 27 – Bačková 19. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se