Vítkovice otočily duel s Bohemkou a postupují do semifinále! Kdy bude výběr?

Vítkovice po vysoké výhře nad Tatranem | foto: 1. SC TEMPISH Vítkovice

V Livesport Superlize se ve čtvrtek odehrálo šesté čtvrtfinálové utkání mezi Vítkovicemi a Bohemians. Jeho výsledek napověděl, kdy se uskuteční výběr soupeřů pro superligové semifinále.


FbŠ Bohemians - 1. SC TEMPISH Vítkovice 3:6 (2:1, 1:2, 0:3) | Konečný stav série: 2:4

Bohemians se vydařil vstup do zápasu a po dvou brankách z hole Karla Petráka vedli již 2:0. Ještě před první sirénou se ale velmi šikovnou tečí prosadil vítkovický Lukáš Hájek a bylo zaděláno na srovnání. A také se tak stalo, neboť v čase 21:20 bylo srovnáno na 2:2 a před konce druhé třetiny dokonce na 3:3. Klokani pak nezvládli koncovou třetí periodu, inkasovali v ní hned tři branky a se sezonou 2023/24 se tak loučí. Naopak vítkovičtí rytíři uzavírají čtveřici semifinalistů a mohou se těšit na boje o postup do superfinále. Hlavními hrdiny tohoto zápasu se stali ostravští bratři Gattnarové, kteří zařídili čtyři branky Vítkovic.

Díky ukončení této série se výběr soupeřů pro semifinále odehraje již v pátek 22. března ve 13:30. Vybírat si bude vítěz základní části z Tatranu, a to mezi Chodovem a Vítkovicemi. Naopak čekat na svého soupeře bude tabulkově druhá Boleslav.

Branky: 2. K. Petrák, 7. K. Petrák, 26. Virga - 12. Hájek, 22. M. Gattnar, 38. Slončík, 53. R. Gattnar, 57. R. Gattnar, 60. M. Gattnar. Rozhodčí: Jiří Dolanský - Vojtěch Sýkora. Vyloučení: 0:0. Využití: 0:0. Diváci: 367. Zásahy brankářů: Daniel Műck 14 - Denis Jasiok15. | MATCH CENTER

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se