Den otevřených dveří ČT v Praze i s florbalem! Nabídne také živý přenos semifinále MSJ

Michael Wertheim střílí na branku během MSJ 2023 | foto: Matyáš Klápa/Český florbal

Česká televize pořádá ve svých studiích v sobotu 29. dubna Den otevřených dveří. Na Kavčích horách v Praze u toho nebude v rámci sportovního odpoledne chybět ani florbal. Návštěvníci budou moci navíc ve speciální relaxační zóně zhlédnout semifinálové klání české reprezentace na světovém šampionátu juniorů.


Největší televizní studio v Česku nabídne opravdu zajímavý program. Florbal jakožto sport, který se pravidelně objevuje ve vysílání sportovního programu ČT, bude jeho součástí. Přichystaný je speciální stanoviště, kde si budete moci florbal nejen zahrát, ale zasoutěžit si o ceny z fanshopu Českého florbalu.

Získat můžete i merch FbŠ Bohemians, z jejichž řad bude přímo na místě reprezentant a nejlepší střelec základní části Livesport Superligy Jakub Buršík, který má na svém kontě i zlatý úspěch s juniorskou reprezentací z roku 2019. Přímo na Dni otevřených dveří se s ním mohou návštěvníci vyfotit či získat jeho podpis.

Kromě toho bude nachystaná speciální relaxační zóna, kde budou k dispozici lehátka a především také televizor, na němž poběží přímý přenos ze semifinále juniorského mistrovství světa, v němž budou Češi bojovat o to, zda potřetí v řadě proniknou do finále.

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se