MČR žáků bude hostit Brno, Bulldogs při něm oslaví jubileum

MČR starších žáků 2022 ovládla pražská Sparta | foto: Matouš Nýč/Český florbal

Ročník 2022/23 v kategorii starších žáků vyvrcholí v moravské metropoli. Mistrovství České republiky proběhne ve staré hale Vodova a spolupořadatelem budou Bulldogs Brno, kteří spojí finálový turnaj s oslavami výročí 30 let od založení klubu a slibují vynikající divácký zážitek.


Brňané uspěli se svou žádostí v konkurenci střešovického Tatranu a FBS Olomouc, a to především kvůli tomu, že chtějí samotná klání o českého žákovského šampiona protknout s významným jubileem a pojmout ho jako jednu ze stěžejních akcí v rámci chystaných oslav, které se prolnou do celého kalendářního roku 2023. 

“Jako skvělou součást oslav vnímáme právě možnost pořádání tohoto turnaje, kdy bychom chtěli uspořádat „nejlepší MČR“ starších žáků” v jeho historii, byť víme, že laťka je vysoko. Chceme posunout především technické zajištění turnaje a zprostředkovat zápasy co nejširší veřejnosti, ať už prostřednictvím kvalitního vícekamerového streamu, ve spolupráci s vybranými masmédii, a samozřejmě chceme zabojovat i o vytvoření nového diváckého rekordu,” netají se organizátoři svými cíli. 

“Nabídka ze strany Bulldogs byla velmi přesvědčivá právě kvůli jejich vysokým ambicím a snaze povýšit žákovský turnaj na úroveň těch profesionálních. Prostory v hale Vodova jsou ozkoušené například z nedávného mistrovství světa juniorů a pro pořádání finále zcela ideální. Věřím, že organizátoři dostojí svým slibům a posunou pomyslnou laťku na ještě vyšší úroveň,” říká předseda Komise a vzdělávání Českého florbalu Lukáš Dolejš. 

Uplynulý ročník Mistrovství České republiky starších žáků hostilo po dvouleté koronavirové odmlce Nové Město nad Metují a titul vybojovala pražská Sparta, která ve finále udolala právě budoucí pořadatele. 

Nahrávám

Vyhledávání

Ceskyflorbal.cz

E-mail

Jméno

Příjmení

Datum Narození

heslo

heslo pro kontrolu

Souhlasím se zpracováním osobních údajů

Chci odebírat newsletter a nabídky Českého florbalu

Nebo

Zapomenuté heslo

K ZASLÁNÍ ODKAZU KE ZMĚNĚ HESLA JE NUTNÉ SPRÁVNÉ VYPLNIT E-MAIL, KTERÝ JSTE UVEDLI PŘI REGISTRACI.

Zadejte E-mail

Vzpomněl/a jste si?

Ještě nemáte účet

Zaregistrujte se